Friday, 19 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Στυλιάρια, μαχαίρια και αλεξίσφαιρο βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στην “Κατάληψη 111”

Αλεξίσφαιρο, κράνη, στυλιάρια, μαχαίρια (ένα στον εσωτερικό χώρο και ένα εξωτερικό παρτέρι), πυροσβεστήρες και αρκετά μπουκάλια μπύρας που δεν είχαν καταναλωθεί

βρήκαν οι αστυνομικοί στο υπό κατάληψη κτίριο στον αριθμό 111 της οδού Εγνατία, μετά από επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛ.ΑΣ.
Κατά την επιχείρηση εκκένωσης που πραγματοποιήθηκε στους έξι ορόφους του κτηρίου από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, έπιασαν δουλειά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Συνέλεξαν ένα αλεξίσφαιρο, κράνη, στυλιάρια, πυροσβεστήρες και μπουκάλια μπύρας που δεν είχαν καταναλωθεί. Τα κατέγραψαν και προχώρησαν στην κατάσχεσή τους. Τα αντικείμενα θα ελεγχθούν για αποτυπώματα και ίχνη DNA.
Ρόλο συντονιστή στην επιχείρηση είχε ο Διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Σταύρος Κεσελίδης ενώ παραβρέθηκε και ο επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Δούβαλης.
Στο σημείο βρέθηκε εκπρόσωπος του ΕΦΚΑ, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές για τις παρεμβάσεις που θα κάνει ο οργανισμός στο κτίριο το επόμενο διάστημα. Να σημειωθεί ότι το κτίριο έχει προβλήματα στατικότητας.
Εξωτερικά της κατάληψης εγκαταστάθηκε διμοιρία των ΜΑΤ για να εμποδίσει ανακατάληψη του χώρου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου