Friday, 29 March, 2024

Θεσσαλονίκη: Τους συνέλαβαν γιατί έκαναν γυμναστική σε ημιυπόγειο

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που έκαναν γυμναστική σε ημιυπόγειο στη δυτική Θεσσαλονίκη
προχώρησαν οι αρχές.
Τα συγκεκριμένα βρέθηκαν να γυμνάζονται μαζί κι εκτός από τη σύλληψη θα κληθούν να πληρώσουν και πρόστιμο.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: “Στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, απογευματινές ώρες χθες (25-02-2021), αστυνομικοί του Α.Τ. Νεάπολης – Συκεών, εντόπισαν και συνέλαβαν τέσσερις ημεδαπούς, μία νεαρή γυναίκα και τρείς άντρες, οι οποίοι συναθροίστηκαν σε ημιυπόγειο χώρο που διατηρούσε η πρώτη, προκειμένου να γυμναστούν, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών.

Στην 25χρονη ιδιοκτήτρια επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ ως διοργανώτρια και στους τρείς άντρες το πρόστιμο των 300 ευρώ έκαστος.
Σύλληψη ατόμου για απόπειρα κλοπής
Περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Σταυρούπολη, απογευματινές ώρες χθες (25-02-2021), συνέλαβαν νεαρό ημεδαπό, ο οποίος εισήλθε σε χώρους επιχείρησης της περιοχής και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από συρτάρια γραφείου.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά προέκυψε ότι, ο συλληφθείς εμπλέκεται και σε έξι ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα της Σταυρούπολης, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2020-αρχές Ιανουαρίου 2021.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου