Friday, 29 March, 2024

Θεσσαλονίκη: Τυνήσιος λήστεψε δύο γυναίκες μέσα σε λίγες ώρες

Δύο ληστείες μέσα σε διάστημα λίγων ωρών έκανε ένας 32χρονος Τυνήσιος, το βράδυ της Τετάρτης (15.02) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη άμεσα.

Στην πρώτη περίπτωση, ο αλλοδαπός δράστης άρπαξε αιφνιδίως ένα κινητό τηλέφωνο από μία 50χρονη κι έγινε «καπνός». Λίγη ώρα αργότερα, λήστεψε με βίαιο τρόπο το κινητό τηλέφωνο μίας 26χρονης κοπέλας. Μάλιστα, στην προσπάθεια του Τυνήσιου να ληστέψει την νεαρή κοπέλα, του έπεσε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου «χτένισαν» το κέντρο της πόλης και συνέλαβαν τον αλλοδαπό ληστή. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για ληστεία, κλοπή, παράβαση του Νόμου περί όπλων και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στη συνέχεια, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, τρίμματα κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, ένα αιχμηρό αντικείμενο (τύπου ματσέτα) και το κινητό τηλέφωνο της 50χρονης, το οποίο αποδόθηκε στην ίδια.

Επίσης, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούν ένταλμα σύλληψης του Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και προσωρινή κράτησή του για Νομοθεσία «Περί ναρκωτικών» και διάταξη και ένταλμα προσωρινής κράτησης του Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα οποία διατάσσεται η προσωρινή κράτησή του, αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου