Thursday, 28 March, 2024

Θεσσαλονίκη: 47χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 47χρονος άνδρας, ο οποίος παρενοχλούσε για σχεδόν έναν χρόνο την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, στο διαμέρισμά τους στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος προχωρούσε συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού από το 2017 έως τα μέσα Απριλίου του 2018.

Σύμφωνα με την Αστυνομία: «Συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος, 47χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών και συγκεκριμένα με παθόντα που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, της κατάχρησης ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη (κατά συρροή) και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν σχετική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, που αφορούσε στη διάπραξη των ανωτέρω αδικημάτων σε βάρος ανήλικης, με την οποία ο συλληφθείς (σύντροφος της μητέρας της) διέμενε στην περιοχή της Καλαμαριάς από το έτος 2017 έως τα μέσα περίπου Απριλίου του 2018.

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν βραδινές ώρες της 14-03-2023 στη Βόλβη τον 47χρονο, δυνάμει σχετικού εντάλματος Τακτικού Ανακριτή της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και προφυλακίστηκε δυνάμει παραγγελίας κ. Εισαγγελέα Εφετών».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου