Thursday, 28 March, 2024

Θρήνος για την 23χρονη Αλεξάνδρα: Πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κορίνθου από τον άδικο χαμό της 23χρονης Αλεξάνδρα, η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη Αλεξάνδρα είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου όταν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έπεσε σε κώμα αμέσως μετά το χειρουργείο.
Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και επί δέκα μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Όλο αυτό το διάστημα φίλοι και γνωστοί έκαναν εκκλήσεις μέσω Facebook για αίμα, ώστε να σωθεί η νεαρή Αλεξάνδρα…
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της νεαρής Αλεξάνδρας, οι φίλοι της έσπευσαν να την αποχαιρετίσουν μέσω Facebook αλλά και να εκφράσουν την οργή τους για τον άδικο χαμό της κοπέλας… «Καλό ταξίδι Αλεξάνδρα, το σχολείο θα σε θυμάται» με αυτά τα λόγια την αποχαιρετά ο καθηγητής της.
Τι είπε στο MEGA: «Το ήξερε πολύ καλά ο γιατρός ότι ήταν επείγον περιστατικό και δεν την έβαλε μέσα. Γιατί την κράτησε στο νοσοκομείο. Θα φωνάξω! Την κράτησε στην κλινική του 7-8 ώρες. Γιατί»;
Οργή για τον άδικο χαμό του παιδιού του. Ο πατέρας της 23χρονης Αλεξάνδρας ξεσπά, μιλώντας στο MEGA. Ρίχνει την ευθύνη στον γιατρό που της έκανε μια επέμβαση ρουτίνας στην Κόρινθο. Μια μέρα μετά, το νεαρό κορίτσι έπεσε σε κώμα έχοντας πάθει σηψαιμία. 23 μέρες μετά κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια.
«Καθυστέρησε το παιδί μου και για αυτό δεν πρόλαβε και πέθανε. Δε θα το ξαναδώ. Αύριο θα το δω μόνο, νεκρό. Δε θα το ξαναδώ το αγγελούδι μου».
Η οικογένεια της Αλεξάνδρας έχει «βυθιστεί» στο πένθος. Η μητέρα της έχει καταρρεύσει. Όσο οι ώρες περνούν η ιδέα ότι δε θα ξαναδεί το παιδί της είναι αβάσταχτη.
«Μόνο σε ένα ιατρικό λάθος. Δηλαδή τι έγινε τις δύο ώρες που ήταν μέσα στην κλινική δεν γνωρίζω. Ήταν ένα φάρμακο, ήταν τα εργαλεία που δεν ήταν καθαρά και πήγε το κορίτσι από εκεί; Ήταν κάτι άλλο; Δεν μπορώ να πω. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι το κορίτσι μου είχε πρόβλημα».
Η Αλεξάνδρα πριν από 25 μέρες έκανε μια απλή επέμβαση. Λίγες ώρες μετά άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Το πρωί της επόμενης ημέρας η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Οδηγήθηκε ξανά στην ιδιωτική κλινική όπου παρέμεινε για ώρες έως ότου φύγει τελικά για το «Γεννηματάς», αργά το μεσημέρι.
«Σε μας ήρθε σε άσχημη κατάσταση με τοξικό σοκ, έκανε τεχνικό νεφρό, τη διασωληνώσαμε. Για 23 μέρες νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ όπου και απεβίωσε», λέει η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.
Το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας σκορπίζοντας θλίψη και πόνο σε συγγενείς και αγαπημένους.

newsbomb-mega

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου