Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Θρήνος για τον χαμό του 37χρονου αστυνομικού, που «εσβησε» στην άσφαλτο μαζί με τον 19χρονο

Αστυνομικός ήταν ο ένας από τους δύο νεκρούς του τροχαίου στη Λεωφόρο Αθηνών, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πρόκειται για τον 37χρονο που σκοτώθηκε στο δυστύχημα, καθώς επίσης και ένας 19χρονος.

Στο πένθος βυθίζονται ξανά τα Τρίκαλα σύμφωνα με το trikalavoice.gr, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Αθήνα ο 37χρονος αστυνομικός Σπύρος Μπαντίκος.

Ο 37χρονος Σπύρος Μπαντίκος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών, σύμφωνα με ενημέρωση από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής. Τραγική ειρωνεία ότι μόλις πριν από 10 ημέρες σκοτώθηκε ακόμη ένας Τρικαλινός αστυνομικός, σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Λ. Αθηνών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και κινήθηκε προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να παρασύρει μια μηχανή στην οποία επέβαινε ο Σπύρος Μπαντίκος και ένα ακόμη 19χρονο παιδί και η οποία κινούνταν εκείνη τη στιγμή στη δεξιά λωρίδα. Αυτοκίνητο και μηχανή προσέκρουσαν στη συνέχεια σε δύο σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα επί της λεωφόρου.

Χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν δύο άτομα ηλικίας 37 και 19 ετών τα οποία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες οι αναβάτες της μοτοσικλέτας. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε λίγο αργότερα ο θάνατός τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου