Thursday, 28 March, 2024

Θρήνος για τον 13χρονο Βαλάντη. Κατέληξε 19 μέρες μετά τον πατέρα του

Υπέκυψε στα τραύματά του μετά από 19 ημέρες ο 13χρονος Βαλάντης που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με τον πατέρα του.

Το νεαρό αγόρι έδινε για 19 ημέρες μάχη με την ζωή του στο νοσοκομείο, αλλά τελικά τα σοβαρά τραύματα του στέρησαν την ζωή. Την απώλεια ενός 13χρονου παιδιού θρηνεί η Κοζάνη, καθώς ο Βαλάντης άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο όπου νοσηλευόταν, σύμφωνα με το kozan.gr.
Το 13χρονο νεαρό αγόρι είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που είχε με τον πατέρα του, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν κοντά στο γήπεδο του Κρόκου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο/ Ο 13χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μαμάτσειο χωρίς εμφανή σημάδια ζωής, αλλά μετά από εντατικές προσπάθειες οι γιατροί με ΚΑΡΠΑ κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή του λειτουργία. Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο. Ύστερα από 19 μέρες νοσηλείας έχασε τη μάχη με τη ζωή, καθώς παρά το κράνος που φορούσε, τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά. Η κηδεία του θα γίνει στον Αγ. Νικόλαο Κρόκου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου