Thursday, 28 March, 2024

Θρήνος για τον 25χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Γαστούνη από τον τραγικό θάνατο του 25χρονου Σπύρου Γιατρά, σε τροχαίο, το πρωί του Δεκαπενταύγουστου.
Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, εξετράπη της πορείας του, του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, επί τόπου έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον 25χρονο και τον δεύτερο επιβάτη του αυτοκινήτου, οι οποίοι διακομίστηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στο Νοσοκομείο του Πύργου. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Σπύρος Γιατράς κατέληξε λίγο αργότερα, εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του.
Η είδηση του θανάτου του 25χρονου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους. Ο Σπύρος Γιατράς, ήταν ένα παιδί πολύ αγαπητό στην Ηλεία, γιος του Σάκη Γιατρά, γνωστού φαρμακοποιού και γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηλείας. Ο Σπύρος ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Φαρμακευτική, ήταν έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να συνεχίσει την οικογενειακή κληρονομιά. Η μοίρα όμως επιφύλασσε γι’ αυτόν την πιο άδικη και οδυνηρή κατάληξη.
Πηγή: patrisnews.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου