Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Θρήνος για τον 27χρονο φαρμακοποιό και την 23χρονη φίλη του που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Δάκρυα στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο άδικος χαμός δύο νέων ανθρώπων στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της τελευταίας ημέρας του χρόνου.

Ο 27χρονος φαρμακοποιός και η 23χρονη φίλη του είχαν βγει να κάνουν μια βόλτα το βράδυ της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο του Παντελή εξετράπη από την πορεία του στη λεωφόρο Κατεχάκη και αφού έπεσε στο πεζοδρόμιο, χτύπησε στα εξωτερικά κιγκλιδώματα του δρόμου και αναποδογύρισε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομικές δυνάμεις αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς οι δύο νέοι είχαν εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες. Παρά τις προσπάθειες, οι διασώστες δεν κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν ζωντανούς.

Το τρομερό δυστύχημα σημειώθηκε σύμφωνα με την τροχαία στις 00:30 τα ξημερώματα, όταν οι δύο νέοι κινούνταν στο ρεύμα από Ηλιούπολη προς Αθήνα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr, το όχημα του 27χρονου εξετράπη σε στροφή-καρμανιόλα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το οδόστρωμα εκείνη την ώρα ήταν ολισθηρό καθώς έριχνε ψιλόβροχο.Λουλούδια έξω από το φαρμακείο του

Οι γείτονες του 27χρονου Παντελή που διατηρούσε φαρμακείο στους Αμπελόκηπους, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος νέος «έσβησε» έτσι ξαφνικά και άδικα. Άνθρωποι που έμεναν κοντά αλλά και πελάτες του φαρμακείου, άφησαν λουλούδια και κεριά έξω από το κατάστημα που παρέμεινε με κατεβασμένα ρολά σήμερα. Μάλιστα όπως αναφέρουν γείτονες στο protothema.gr, ο Παντελής τους αποχαιρέτησε βιαστικά χθες και τους είπε ότι θα μιλούσαν σήμερα για να πουν τα χρόνια πολλά και ευχές. «Τον είδα και χθες και μου είπε θα τα πούμε και αύριο τα χρόνια πολλά. Βρισκόταν στο φαρμακείο μέχρι τις 9 το βράδυ. Με το κορίτσι το άλλο ήταν φίλοι. Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη, αλλά όπως και να ‘χει κρίμα, γιατί ήταν παιδί μάλαμα» είπε συντετριμμένη μια γειτόνισσά του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου