Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

«Θρίλερ» στην Πάτρα: Απήγαγαν 6χρονη με εντολή του φυλακισμένου πατέρα της!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες άρπαξαν μέσα από τα χέρια της 23χρονης μητέρας του το 6χρονο κορίτσι – Δύο από αυτούς είναι αδέλφια του πατέρα της μικρής – Το κοριτσάκι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη

Κατηγορούμενοι για απαγωγή ενός ανήλικου κοριτσιού, που μάλιστα είναι… ανιψιά τους, βρέθηκαν τρεις τσιγγάνοι που συνελήφθησαν στην Πάτρα όταν άρπαξαν το παιδί, ακολουθώντας εντολές του αδελφού τους που βρίσκεται στη φυλακή και έχει διένεξη με την σύζυγό του!

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ακόμη μια γυναίκα και ένας άνδρας οι οποίοι αναζητούνται. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες άρπαξαν μέσα από τα χέρια της 23χρονης μητέρας του το 6χρονο κορίτσι και, σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλλε στο Λιμεναρχείο, της έκλεψαν και χρήματα. Αμέσως ξεκίνησα έρευνες για τον εντοπισμό των απαγωγέων.

Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν λίγο αργότερα στην περιοχή του Χάραδρου και διαπιστώθηκε ότι δύο από αυτούς είναι αδέλφια του πατέρα της μικρής, ο οποίος είναι έγκλειστος σε φυλακή. Το κοριτσάκι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και εικάζεται ότι το έχει μαζί του το ζευγάρι που αναζητείται.

www.protothema.gr

«Θρίλερ» στην Πάτρα: Απήγαγαν 6χρονη με εντολή του φυλακισμένου πατέρα της!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου