Friday, 19 April, 2024

Θρίλερ στην Τροιζηνία – Τι λέει ο αδελφός του δικηγόρου που βρέθηκε νεκρός

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον 58χρονο δικηγόρο από την Αθήνα
που εντοπίστηκε νεκρός στη μονοκατοικία όπου διέμενε στην περιοχή της Τροιζηνίας. Ο 58χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή. Ο αδελφός του τον αναζητούσε καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί όπου και εντόπισαν νεκρό τον άτυχο άνδρα με τραύματα στο κεφάλι.

Ο αδελφός του 58χρονου μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι το θύμα δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι έχει δεχτεί απειλή, ούτε είχε εκφράσει κάποια ανησυχία. “Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε είχα κάποια ένδειξη. Είχα καλή επαφή με τον αδελφό μου. Ουδεμία ανησυχία έκδηλη υπήρχε εκ μέρους του για κάτι, ούτε μου είχε αναφέρει για κάποια απειλή” δήλωσε μεταξύ άλλων ο αδελφός του θύματος.
Σημείωσε ότι δεν έχει πληροφορίες για παραβίαση της οικίας και αν ο άτυχος άνδρας δέχτηκε χτύπημα στην προσπάθεια του να ξεφύγει από κάποιον. “Δεν έχω επίσημη πληροφόρηση από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές… Η μητέρα μας μένει στο ισόγειο. Ο αδελφός μου έμενε στον πρώτο όροφο. Οι δύο όροφοι επικοινωνούν με εξωτερική σκάλα. Η αλήθεια είναι ότι μου είπε ότι άκουσε κάτι αλλά δεν μπορούσε να το προσδιορίσει χρονικά” κατέληξε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου