Friday, 19 April, 2024

Θύμα βιασμού 22χρονη φοιτήτρια από το “χάπι”

Καταγγέλλει ότι της έριξαν ουσία στο ποτό

Είχε βγει για να διασκεδάσει με την παρέα της, ωστόσο όπως κατήγγειλε μια 22χρονη φοιτήτρια αλβανικής καταγωγής, η βραδιά εξελίχθηκε σε εφιαλτική.

Η νεαρή κοπέλα διασκέδαζε το βράδυ της περασμένη Τρίτης, μαζί με φίλους της σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι στην Αθήνα. Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, εκεί την πλησίασε ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής και χωρίς να αντιληφθεί τίποτα της έριξε στο ποτό της υγρό που την έκανε να ζαλιστεί.

Όταν διαμαρτυρήθηκε στους φίλους της ότι δεν αισθάνεται καλά, ο άνδρας προθυμοποιήθηκε να την πάει σπίτι της. Ωστόσο την οδήγησε σε δωμάτιο που βρίσκεται στο Γκάζι, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, τη βίασε. Αργότερα την οδήγησε κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο σπίτι της. Όταν η νεαρή φοιτήτρια συνήλθε, άρχισε να θυμάται κάποια πράγματα, τα μετέφερε στη μητέρα της και ακολούθησε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Πετραλώνων.

Η Αστυνομία εξετάζει το κατά πόσο το υγρό αυτό είναι το περίφημο «ναρκωτικό του βιασμού», το οποίο ζαλίζει σε λίγα λεπτά τις γυναίκες που το καταναλώνουν.

madata

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου