Friday, 29 March, 2024

Ιδιοκτήτης γυράδικου έκρυβε 8 εκατ. ευρώ!

Η έφοδος του ΣΔΟΕ σε κεντρικό φαστ φουντ της Χαλκίδας έφερε την σύλληψη του επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε με χειροπέδες για μη έκδοση αποδείξεων και παλαιότερα χρέη 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στο δημόσιο, ενώ όπως διαπίστώθηκε από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του, απέκρυπτε εισοδήματα ύψους 7.962.210,10 ευρώ!

Η σύλληψη του νεαρού επιχειρηματία, ο οποίος έχει συλληφθεί και παλαιότερα για χρέη, έγινε μέσα στο κατάστημα, την περασμένη Πέμπτη το πρωί.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι άνδρες του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν την μη έκδοση πλέον των δέκα παραστατικών στοιχείων, σε συνδυασμό με τα παλαιότερα χρέη στην εφορία, που αγγίζουν το 1,5 εκομμύριο ευρώ.
Παράλληλα, την ίδια μέρα το ΣΔΟΕ άνοιξε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του όπου έβγαλαν “λαβράκι” καθώς βρέθηκαν συνολικά 7.962.210,10 ευρώ, τα οποία ο ελεγχόμενος δεν μπόρεσε να τα δικαιολογήσει.
Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας
και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού πλήρωσε πρώτα βαρύ πρόστιμο και ένα μέρος των παλαιότερων οφειλών του. Για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος…

Πηγή: EviaZoom

Ιδιοκτήτης γυράδικου έκρυβε 8 εκατ. ευρώ!
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου