Thursday, 25 April, 2024

Ισόβια σε 30χρονο για «φόνο κατά παραγγελία» από δικαστήριο της Λάρισας

Κατέρρευσαν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Λάρισας οι ισχυρισμοί ενός 30χρονου που κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για την δολοφονία ενός 29χρονου πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, τον οποίο παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έξω από ένα καφέ μπαρ στον Βόλο.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως ο θάνατος του άτυχου οικογενειάρχη την 1η Μαΐου του 2015 οφειλόταν σε τροχαίο δυστύχημα. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, το θύμα είχε διαπληκτιστεί με έναν 17χρονο συγγενή του δράστη μέσα στο καφέ μπαρ, καθώς είχαν προσωπικές διαφορές. Ο ανήλικος, που ήδη κρατείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα, κάλεσε… ενισχύσεις και ο 30χρονος με τον οποίο έχει συγγενική σχέση έφτασε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Μόλις ο 29χρονος βγήκε από το κατάστημα, τον παρέσυραν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Το δικαστήριο, όμως, δεν πείστηκε και έκρινε τον κατηγορούμενο κατά πλειοψηφία ένοχο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Ο 30χρονος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, κρατείται και θα οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Protothema.gr

Ισόβια σε 30χρονο για «φόνο κατά παραγγελία» από δικαστήριο της Λάρισας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου