Thursday, 28 March, 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μεγάλο ποσό από δωρεές μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε τη χώρα το πρωί της Τετάρτης, 15.09.2021, όταν έφτασε στο δικαστήριο, δεκαέξι μήνες

μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την 36χρονη κατηγορούμενη η οποία έχει ομολογήσει την ειδεχθή πράξη της.
Έδειξε ότι έχει ψυχή από… ατσάλι. Βγήκε από το όχημα και έχοντας δίπλα τους δικηγόρους της, περπάτησε θαρραλέα γνωρίζοντας πως η εικόνα της θα «παίξει» παντού. Δεν την ένοιαξε όμως. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φορούσε την διπλή προστατευτική μάσκα, απαραίτητη για την αποκατάστασή της και όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία χαρακτήρισε δειλή την κατηγορούμενη η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο αλλά… παρακολουθούσε τα πάντα μέσα από το κελί της.
Συγκεντρώθηκαν και περισσότερα χρήματα από τον στόχο για την Ιωάννα Παλιοσπύρου!
Η νεαρή γυναίκα έχει συγκλονίσει τόσο με το προσωπικό της δράμα, όσο και με την γεμάτη αξιοπρέπεια στάση της και η ιστορία της έχει περάσει τα ελληνικά σύνορα.
Πριν κάποιους μήνες, η πρώην τηλεπαρουσιάστρια και προσωπική φίλη της Ιωάννας, Αννίτα Ναθαναήλ, ξεκίνησε μέσω του GoFundme μια παγκόσμια εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης (σ.σ. δείτε την κάνοντας κλικ εδώ), μέσω της οποίας φάνηκε εξαρχής η στήριξη και η αγάπη του κόσμου για την 35χρονη.
Στην πλατφόρμα είχε κάνει δωρεά και η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Maria Menounos με το ποσό των 1.000 δολαρίων, ενώ την προσπάθεια είχε στηρίξει δημοσίως και η συγγραφέας-αρθρογράφος Αριάννα Χάφινγκτον.
Οι προσδοκίες, ωστόσο, έχουν πλέον ξεπεραστεί και αυτό που συμβαίνει στην πλατφόρμα είναι ασύλληπτο!
Ο στόχος που είχε τεθεί ήταν τα 80.000 δολάρια και ήδη έχει επιτευχθεί! Πιο συγκεκριμένα, έχουν συγκεντρωθεί 90.676 δολάρια, ενώ συνολικά έχουν γίνει σχεδόν 2.500 δωρεές!
Αξιοσημείωτο είναι πως μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, δηλαδή μετά την εμφάνισή της στο δικαστήριο, οι δωρεές που έγιναν ήταν πάνω από 300!
Κάποιες ανώνυμες, κάποιες με ονοματεπώνυμο, κάποιες με λίγα χρήματα, κάποιες με πολλά…
Μικρή σημασία έχουν τα ποσά. Σημασία έχει αυτό το αδιανόητο «τσουνάμι» αγάπης που δέχεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου, για να ξέρει πως μια ολόκληρη χώρα, αλλά και άνθρωποι εκτός των συνόρων, είναι μαζί της…
Πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και άκρως απαραίτητη, καθώς η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της. Πολλά χειρουργεία ακόμη πρέπει να γίνουν, το κόστος των οποίων είναι -όπως εύκολα φαντάζεται κανείς- διόλου ευκαταφρόνητο…
Στο πώς γνώρισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά και στον καθημερινό αγώνα που δίνει εδώ και δεκαέξι μήνες, αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης, 16.09.2021, η Αννίτα Ναθαναήλ.
Πιο συγκεκριμένα, η Αννίτα Ναθαναήλ τόνισε ότι «σήμερα είμαστε πολύ κοντά και δεν το πίστευα ότι η Ιωάννα πραγματικά θα μπει στη ζωή μου. Δεν θα είναι δηλαδή απλά ένα πρόσωπο που θα βοηθήσω σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν μια μέρα πριν στο δικαστήριο, εκεί όπου η Ιωάννα έδειξε την γενναιότητά της. «Ήταν πολύ μεγάλη η έκρηξη συναισθημάτων. Τίποτα δεν μπορούσε να προετοιμάσει την Ιωάννα για όλο αυτό που θα συνέβαινε χθες. Η Ιωάννα είναι ένα παιδί που έχει ζήσει τον εγκλεισμό όπως κανένας άλλος, έχει περάσει πάρα πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι της όλο αυτό το διάστημα μη μπορώντας να βγει. Υπήρχε ο συναισθηματικός φόρτος και ήταν η κορύφωση εκείνη η στιγμή.
Όλος αυτός ο κακός χαμός με τους δημοσιογράφους. Τη στρέσαρε πάρα πολύ, δυσκολεύτηκε να το διαχειριστεί και δυσκολεύτηκαν και οι δημοσιογράφοι να το διαχειριστούν» πρόσθεσε η Αννίτα Ναθαναήλ στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.
Φωτο: Intime-newsit

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου