Thursday, 28 March, 2024

«Καίνε» την Έφη Κ. οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο: «Πού πουλάνε υδροκυάνιο»

Αν και η 35χρονη Εφη Κ. αρνήθηκε ενώπιον της 17ης τακτικής ανακρίτριας ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει την 34χρονη Ιωάννα όταν της επιτέθηκε

με βιτριόλι, την «καίνε» οι αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο λίγες μόλις ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη της!
Οσο η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, η αδίστακτη 35χρονη έψαχνε από την ασφάλεια του σπιτιού της στο ίντερνετ για όπλα, θανατηφόρα αέρια, μέχρι δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα!
Το ιστορικό των αναζητήσεων της νεαρής γυναίκας στο διαδίκτυο από την ημέρα της επίθεσης έως την 6η Ιουνίου είναι αποκαλυπτικό για την αρρωστημένη εμμονή που είχε με την αντίζηλό της όσο και για την αποφασιστικότητά της να την εξοντώσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ξημερώματα της επόμενης κιόλας ημέρας μετά την επίθεση (συγκεκριμένα, στις 02.39 της 21ης Μαΐου) πληκτρολόγησε σε μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο τη φράση «πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς», ενώ στις 06.15 της ίδιας ημέρας έγραψε «όπλα-τιμές» και «στρυχνίνη»!
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στις 22 Μαΐου η 35χρονη αναζήτησε «πού πουλάνε υδροκυάνιο», «ποιο φάρμακο μπορεί να προκαλέσει ανακοπή καρδιάς», «πώς μπορεί να προκαλέσει κάποιος έμφραγμα» και «θανατηφόρα αέρια»! Στις 23 Μαΐου έκανε αναζητήσεις με τις φράσεις «σε πόση ώρα δρα η ατροπίνη», «ενδοφλέβια ένεση με αέρα», «βολή αέρα στις φλέβες μου», «φάρμακα που προκαλούν θάνατο», «επίθεση με οξύ» κ.ά. Εντύπωση προκαλούν οι δύο αναζητήσεις που έκανε γράφοντας «πώς απενεργοποιώ i-Phone» και «πώς να κάνω reset σε i-Phone».
Στις 25 Μαΐου η 35χρονη αναζήτησε «θανατηφόρα ένεση» και «δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται», ενώ την επόμενη ημέρα πραγματοποίησε αναζήτηση με τη φράση «αρσενικό δηλητήριο-τιμή». Παρόμοιες αναζητήσεις έκανε και στις 28 και 29 Μαΐου, όταν μεταξύ άλλων έψαξε να βρει πώς θα προμηθευόταν όπλο χωρίς άδεια από τη «μαύρη αγορά». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 35χρονη συνέχισε και τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου να αναζητά τρόπους για θανάτωση με δηλητήρια, όπως αρσενικό και κινίνο. Ωστόσο προκαλεί έκπληξη ότι λίγες ώρες πρoτού επιτεθεί στην άτυχη Ιωάννα έκανε αναζήτηση για τον τρόπο παρασκευής… μπεσαμέλ! Συγκεκριμένα, στις 03.46 της 20ής Μαΐου η σατανική βιτριολίστρια φέρεται ότι έγραψε σε μηχανή αναζήτησης τη φράση «χειροποίητη μπεσαμέλ»!
Σύμφωνα με την πλευρά της Ιωάννας, όλες οι παραπάνω αναζητήσεις δείχνουν ότι, ακόμη και μετά τη φρικιαστική πράξη της, η 35χρονη συνέχιζε να επεξεργάζεται σχέδια για την εξόντωση της 34χρονης.
Ωστόσο δεν αποκλείεται η υπεράσπιση να επικαλεστεί ότι η Εφη Κ. ήθελε να αυτοκτονήσει μετά την επίθεση και έψαχνε τρόπους να κάνει κακό στον εαυτό της. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ένα μήνυμα που έστειλε η προφυλακισμένη γυναίκα σε άγνωστο άτομο στις 23 Απριλίου, δηλαδή έναν μήνα πριν από την επίθεση, στο οποίο έγραφε: «Ελα, ρε Ν., θέλω να βρεθούμε νωρίτερα, καθώς θέλω να μου βρεις κάτι που δεν μπορώ να πάω ΕΓΩ να το πάρω».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου