Friday, 19 April, 2024

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του και πήγε για μονόζυγο σε παιδική χαρά!

Μεγαλώνει η λίστα με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά το έγκλημα έγινε στην Καβάλα, με θύτη έναν 55χρονο που φέρεται να στραγγάλισε τη 43χρονη σύζυγό του.

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (05.05.2022) στις Πηγές Νέστου και την διερεύνηση της γυναικοκτονίας έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Πρόκειται για ένα ζευγάρι με καταγωγή από τον Αμυγδαλέωνα, γονείς δύο παιδιών ηλικίας 6 και 10 ετών. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 55χρονος και η 43χρονη μπήκαν στο φαρμακείο περίπου στις 17.00, κρατώντας καφέδες και κατέβασαν τα στόρια.

Από εκείνη την στιγμή κάνεις δεν είδε ξανά την άτυχη γυναίκα. Το μόνο που είδαν ήταν τον 55χρονο να βγαίνει από το φαρμακείο και να πηγαίνει σε παιδική χαρά λίγα μέτρα μακριά και να κάνει μονόζυγο. Συγγενείς της μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, 6 και 10 ετών, ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις. Το ίδιο ανησύχησαν και οι κάτοικοι του χωριού Πηγές καθώς το φαρμακείο άνοιγε πάντα στις 17.30. Κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο.

Λίγες ώρες αργότερα ο 55χρονος κάλεσε και αυτός την αστυνομία λέγοντας “έκανα κακό στη γυναίκα μου”. Αστυνομικοί εντόπισαν την φαρμακοποιό χωρίς τις αισθήσεις της. Η 43χρονη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός καθώς ο σύζυγος της φέρεται να την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο 55χρονος κάλεσε τις Αρχές και δήλωσε ότι έχει κάνει κακό στη σύζυγό του. Ο 55χρονος φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια και το λαιμό, γι’ αυτό και εκτιμάται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου