Friday, 19 April, 2024

Και Σταρ Ελλάς προσέλαβε ο Μπόλαρης μετά τη Θωμαρίτα!

Η εντυπωσιακή Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου, Σταρ Ελλάς το 2002, έχει προσληφθεί ως ειδική σύμβουλος του Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου

Δείτε το ΦΕΚ με την πρόσληψη που υπογράφει ο τότε αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γ. Κατρούγκαλος
Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου… Σταρ Ελλάς το 2002, ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη το 2019. Μετά τη γραμματέα Θωμαρίτα Καλδάρα, η παρουσία της οποίας κοσμούσε το γραφείο του υφυπουργού, άλλη μία εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία έχει ενταχθεί από τις 7 Ιανουαρίου στο τιμ του Μάρκου Μπόλαρη.
Η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Eίναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.
Στο σχετικό ΦΕΚ σημειώνεται ότι η παρουσία της κυρίας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του υφυπουργού, τερματίζει άμεσα με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη.
Όπως φαίνεται, ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μία τάση προς τις όμορφες γυναικείες παρουσίες, τις οποίες προτιμά για τη στελέχωση του γραφείου του.

Θωμαρίτα Καλδάρα: «Ευχαριστώ για την ανθρωποφαγία» λέει μετά την παραίτησή της η γραμματέας του Μπόλαρη
Μετά το σάλο η εντυπωσιακή γραμματέας του υφυπουργού Εξωτερικών υπέβαλε την παραίτησή της
«Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1 – 0… Σας ευχαριστώ!!!!!!», έγραψε μετά την παραίτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook η Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία είχε αποσπαστεί στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.


Η Θωμαρίτα Καλδάρα ήταν μετακλητή από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών από τις 16 Ιανουαρίου.
Χθες, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε υπέβαλε την παραίτηση της από το πολιτικό γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος χειρίζεται στο χαρτοφυλάκιο του θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας.
Πριν την απόσπασή της στον Μάρκο Μπόλαρη, η κυρία Καλδάρα εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η Θωμαρίτα Καλδάρα εργάζεται παράλληλα ως personal trainer, ενώ σπουδάζει Κοινωνικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

πρώτο θέμα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου