Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Και τον έκλεψαν και έλαβε κλήση από την Τροχαία!

Έκλεψαν τους τροχούς του αυτοκινήτου του και τον έγραψε η Τροχαία για παράνομη στάθμευση

Μια διπλή έκπληξη περίμενε τον ιδιοκτήτη οχήματος στη Θεσσαλονίκη όταν πήγε να επιβιβαστεί σε αυτό προκειμένου να πάει στην εργασία του.

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές εξαρτημάτων από σταθμευμένα αυτοκίνητα όπως καταδεικνύει ένα ακόμα περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους κατοίκους της πόλης.

Αετονύχηδες «έγδυσαν» ένα VW Scirocco που ήταν σταθμευμένο το βράδυ της περασμένης Κυριακής επί της Βασ. Όλγας. Το πρωί της επόμενης ημέρας, όταν ο κάτοχος πήγε να επιβιβαστεί στο όχημα προκειμένου να πάει στην εργασία του, είδε ότι οι ζάντες και τα λάστιχα του οχήματος είχαν κάνει «φτερά».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr, οι δράστες έδρασαν τις νυχτερινές ώρες αφαιρώντας τα ζαντολάστιχα. Ο ιδιοκτήτης του ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές για το περιστατικό, ενώ κατέθεσε και μήνυση κατ΄ αγνώστων.

Παρ’ όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης του… απογυμνωμένου Scirocco έμελλε να λάβει και ένα ροζ ραβασάκι από την Τροχαία, μιας και είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του παράνομα, και συγκεκριμένα πάνω στο πεζοδρόμιο. Κλήσεις για παράνομη στάθμευση βεβαιώθηκαν σε όλα τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα επί του πεζοδρομίου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, στο στόχαστρο είχε μπει και η BMW του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης, Σωκράτη Δημητριάδη. Βίντεο που παραχώρησε ο ίδιος στην ΕΡΤ δείχνει τον δράστη της κλοπής να βγάζει τον γρύλο και να αφαιρεί ένα-ένα τα ελαστικά του γερμανικού μοντέλου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου