Friday, 29 March, 2024

Κακοκαιρία – Απαγορευτικό απόπλου και νέα προβλήματα από την κακοκαιρία

Απίστευτη ταλαιπωρία από την κακοκαιρία που σαρώνει όλη τη χώρα – Μετά από ώρες άνοιξε ο δρόμος στο Μαρτίνο

Δύσκολες ώρες για τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν – Υποχώρηση των φαινομένων μέσα στην ημέρα – Νέα επιδείνωση από το βράδυ

Η κακοκαιρία έφερε ταλαιπωρία, με εκατοντάδες οδηγούς να εγκλωβίζονται για ώρες στο Μαρτίνο, μέσα στο χιόνι, χωρίς προμήθειες. Δυσκολίες από τους θυελλώδεις ανέμους, που φτάνουν στα πελάγη τα εννέα μποφόρ και έφεραν απαγορευτικό απόπλου!

Μέσα στην ημέρα αναμένεται τα φαινόμενα να υποχωρήσουν αλλά από το βράδυ έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

Οι ισχυροί βοριάδες που κατά τόπους στο Αιγαίο φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ, προκαλούν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Από τον Πειραιά δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του «Blue Star Delos» για Κυκλάδες.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα και Κυλλήνη – Ζάκυνθος. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχωρήσή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές των σημερινών δρομολογίων.

Απεγκλωβίστηκαν οι οδηγοί στο Μαρτίνο

Πέρασαν ώρες ταλαιπωρίας, ακινητοποιημένοι στα χιόνια, εκατοντάδες οδηγοί στο Μαρτίνο. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (22.12.2017) γιατί «δίπλωσε» νταλίκα και η κίνηση διακόπηκε!

Αργά το βράδυ, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Μαρτίνου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου