Thursday, 18 April, 2024

Καλλιθέα: Σκότωσε τη σύζυγό του και επικαλέστηκε ότι την βρήκε νεκρή!

Αιγύπτιος υδραυλικός κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του, αποχώρησε από το διαμέρισμά τους στην Καλλιθέα και επανήλθε μαζί με τις δύο κόρες του

αναφέροντας στην Αστυνομία ότι τη βρήκαν νεκρή!
Οι αστυνομικοί, ωστόσο, του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής, με τη βοήθεια των διαπιστώσεων του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρια, διαπίστωσαν ότι η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί πίεση στον τράχηλο και άρα ο θάνατος δεν ήταν αιφνίδιος. Έφερε επίσης τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού το οποίο αποδίδεται στην πτώση της πάνω στον νιπτήρα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ τής 26ης Οκτωβρίου, οι Αρχές ενημερώθηκαν ότι η 37χρονη μητέρα δύο κοριτσιών από την Αίγυπτο, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.
Κατά την ίδια ενημέρωση που είχε αρχικά, την είχαν βρει ο 53χρονος σύζυγός της, με τις δύο κόρες τους, 19 και 13 ετών. Εκείνος κάλεσε την Αστυνομία, αλλά, αποδείχθηκε γρήγορα ότι δεν έλεγε όλη την αλήθεια. Αρχικά, επίσης, στην πρώτη αυτοψία της Ασφάλειας, δεν εντοπίστηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, αλλά κατά τη νεκροψία-νεκροτομή, ο ιατροδικαστής παρατήρησε ίχνη συμπίεσης του τραχήλου και άμεσα ενημέρωσε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.
Βασικός ύποπτος
Κατά την έρευνά τους οι αστυνομικοί θεώρησαν δεδομένο ότι έχουν να κάνουν με ανθρωποκτονία με βασικό ύποπτο τον σύζυγο τού θύματος καθώς δεν υπήρχε και παραβίαση της. Ο 53χρονος, υποστήριξε ότι έφυγε με τις δύο κόρες, για να τις συνοδεύσει στο φροντιστήριο, στη συνέχεια πήγε σε μία αποθήκη να κάνει κάποιες δουλειές και ύστερα πήρε τα παιδιά του για να πάνε για φαγητό. Κατά την επιστροφή τους -όπως δήλωσε- τη βρήκαν νεκρή, ενώ έσπευσε να πει ακόμη ότι έλειπαν το διαβατήριο, το κινητό τηλέφωνό της και κάποια χρήματα, χωρίς να μιλά ξεκάθαρα για ληστεία. Ο 53χρονος παρέλειψε να τους πει ότι επέστρεψε στο μεσοδιάστημα, τσακώθηκε με τη σύζυγό του και την πέσε στο λαιμό.
Υπήρχαν μάρτυρες για την ενδιάμεση επιστροφή του
Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει. Είπε ότι είχαν συχνούς καβγάδες με τη γυναίκα του, επειδή εκείνη, κατά τη δική του εκδοχή, παραμελούσε το σπίτι, τα παιδιά, ακόμη ότι εκείνο το βράδυ τσακώθηκαν και πάλι, την έσπρωξε, έπεσε και χτύπησε. Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών-ιστολογικών εξετάσεων για να είναι σίγουροι για την ακριβή αιτία θανάτου. Ο 53χρονος ζει από το 1992 στη χώρα μας και εργαζόταν ως υδραυλικός, ενώ η 37χρονη ήρθε το 2000 και εργαζόταν ως μοδίστρα.
Από το περιβάλλον τους είπαν στους αστυνομικούς πως τις τελευταίες ημέρες ο κατηγορούμενος ζήλευε τη σύζυγό του, υποψιαζόμενος ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, αλλά κάτι τέτοιο δεν ανταποκρινόταν στο ελάχιστο στην πραγματικότητα.
πηγή: alphafreepress.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου