Wednesday, 17 April, 2024

Καλύβια: Από την Τετάρτη ήταν νεκροί οι 4 Πακιστανοί

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την τραγωδία στα Καλύβια όπου τέσσερις Πακιστανοί εργαζόμενοι σε πτηνοτροφική μονάδα βρήκαν τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η πτηνοτροφική μονάδα δεν λειτουργούσε, αυτή την περίοδο, λόγω εργασιών απεντόμωσης.

Ο ένας από τους τέσσερις νεκρούς, ο οποίος ήταν φύλακας στη μονάδα, κάλεσε την περασμένη Τετάρτη άλλους τρεις ομοεθνείς του Πακιστανούς για να κάνουν παρέα το βράδυ. Πήρε μια σόμπα από εκείνες που θερμαίνουν τις κότες στο πτηνοτροφείο και την άναψε στο δωμάτιό του. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι 4 άνδρες, πριν κοιμηθούν έσβησαν τη σόμπα, ωστόσο είχε διαρροή γκαζιού. Από τις αναθυμιάσεις βρέθηκαν νεκροί και οι τέσσερις, δύο ημέρες αργότερα. Οι αστυνομικοί μετέβησαν το πρωί της Παρασκευής στους χώρους της μονάδας, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου στα Καλύβια και εντόπισαν νεκρούς τους τέσσερις αλλοδαπούς, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονταν μεταξύ 25 και 40 ετών. Οι αστυνομικοί μετέβησαν το πρωί της Παρασκευής στους χώρους της μονάδας, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου στα Καλύβια.
Από τις αρχές φέρεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου