Saturday, 20 April, 2024

Καπελέτο Ηλείας: Δολοφόνησαν άντρα μέσα στο σπίτι του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηλείας, στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας ενός 59χρονου, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο Καπελέτο

του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, διέρρηξε το σπίτι του θύματος και του κατάφερε θανάσιμο χτύπημα -πιθανόν με βαρύ αντικείμενο-.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το σπίτι του 59χρονου είναι σε κεντρικό δρόμο του χωριού, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν άγνωστοι είχαν διαρρήξει ξανά το σπίτι του, αφαιρώντας μόνο το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γείτονες του άτυχου άντρα, άκουσαν θόρυβο από το σπίτι του θύματος και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, τον εντόπισαν τραυματισμένο στο κεφάλι. Στη συνέχεια ο οδηγός ταξί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου λίγο πριν από τις 6:00 υπέκυψε.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, από τις πρώτες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι, διαπιστώθηκε ότι ήταν αναστατωμένο, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, για την υπόθεση αναζητείται ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε επισκεφθεί τον 60χρονο πριν τις 2:30. Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σπίτι του θύματος, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με το Patris News.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου