Thursday, 28 March, 2024

Καραϊβάζ: “Οι δολοφόνοι θα μείνουν ελεύθεροι, δεν είμαστε εμείς” λέει ο 40χρονος που συνελήφθη

Αθώος δηλώνει ο ένας από τους δύο άνδρες οι οποίοι έχουν συλληφθεί για εμπλοκή στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργος Καραϊβάζ.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive ο 40χρονος για τον ίδιο έχουν εκδοθεί δύο εντάλματα μέχρι στιγμής, το ένα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και το δεύτερο για μία εκτέλεση στην περιοχή του Γαλατσίου διαψεύδει κάποια συμμετοχή.

«Οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπουν δύο αθώοι στη φυλακή με οικογένειες. Εγώ θα αποδείξω, δεν υπάρχω πουθενά, σαν οντότητα, σαν τίποτα στις δικογραφίες. Ο κόσμος θα τις διαβάσει, θα την ανεβάσω τη δικογραφία μου να τη διαβάσει όλος ο κόσμος. Γελάω δυστυχώς. Θέλω να μου πουν την Τετάρτη που θα περάσω Ανακριτή και Εισαγγελέα ποια είναι τα στοιχεία που με προφυλακίζουν, τίποτα άλλο. Αλλά οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν έξω» σημείωσε μιλώντας στον Alpha.

Από την άλλη η σύντροφος του ενός εκ των δύο συλληφθέντων μίλησε, επίσης, στη Ρένα Κουβελιώτη και την κάμερα του Alpha. «Είναι αθώοι… Μας έμπλεξαν με το βαν… δουλεύουμε σε όλη την Αττική… έπεσαν από τα σύννεφα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου