Saturday, 20 April, 2024

Κατέβασαν τις εικόνες και κατάργησαν την προσευχή και την εκκλησία!

Κατέβασαν τις εικόνες και κατάργησαν την προσευχή και την εκκλησία! Καταγγελία για τη νέα διοίκηση της «Κιβωτού».

Ο Τσαμπίκος, πρώην φιλοξενούμενος και πρώην εργαζόμενος στην «Κιβωτό του Κόσμου», μίλησε από τη Χίο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε τις συνθήκες στη ΜΚΟ, η οποία όπως είπε, υπό τη νέα της διοίκηση, έχει προχωρήσει σε «ξήλωμα» του χριστιανικού στοιχείου.

Ο Τσαμπίκος απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχουν αποσύρει τις εικόνες των Αγίων, αν γίνεται η προσευχή και για το αν πηγαίνουν εκκλησία τα φιλοξενούμενα παιδιά υπό τη νέα διοίκηση, είπε τα εξής:

«Όχι τίποτα, τα έχουν καταργήσει όλα, είναι για γέλια αυτά, τα έχουν καταργήσει όλα»!

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Απριλίου, είχε καταγγελθεί ότι η νέα διοίκηση της Κιβωτού φέρεται να ξήλωσε την εκκλησία, να πέταξε την Άγια Τράπεζα και να απαγόρευε στα παιδιά να κάνουν τον σταυρό τους!

Μάλιστα, τότε και ο γνωστός βιομήχανος και μέγας δωρητής της ΜΚΟ, Κώστας Λούλης, είχε πει στο Star ότι μέλη της νέας Διοίκησης έκλεισαν την εκκλησία, αποκαθήλωσαν τις εικόνες και πέταξαν την Αγία Τράπεζα.

Ο Τσαμπίκος αποκάλυψε ακόμα ότι δέχθηκε απειλές στο παρελθόν για να μη μιλήσει για τις συνθήκες στην «Κιβωτό», λέγοντας πως υπήρχε ένα βίντεο με τον ίδιο, ενώ αρνήθηκε ότι κακοποίησε ποτέ παιδιά της δομής, λέγοντας ότι «χρησιμοποίησαν παιδιά για να με καταγγείλουν» και ότι πρόσφατα κατέθεσε στην αστυνομία γι’ αυτό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου