Tuesday, 23 April, 2024

“Έκοψαν” σε άστεγο ηλικιωμένο που έπαιζε φλογέρα 300€ πρόστιμο

Κατήγγειλαν άστεγο ηλικιωμένο που έπαιζε φλογέρα στο δρόμο και του έριξαν 300€ πρόστιμο
Βόλος: Απίστευτο, αλλά Ελληνικό. Σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου του 2020), ένας παππούς έπαιζε με τη φλογέρα του στο κέντρο του Βόλου. Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν άστεγος και το έκανε για να βγάλει λίγα χρήματα. Ωστόσο, ο ίδιος είδε τους Αστυνομικούς να του επιβάλλουν πρόστιμο. Εκείνο ανέρχονταν στα τριακόσια ευρώ.

Τουλάχιστον υπερβάλλων, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο… ζήλος αστυνομικών Οργάνων στον Βόλο, που έσπευσαν να βεβαιώσουν πρόστιμο 300 ευρώ σε άστεγο ηλικιωμένο που έπαιζε φλογέρα στη συμβολή των οδών Ερμού και Αντωνοπούλου! Σε διαμαρτυρία πολίτη, που διαμαρτυρήθηκε για τον ζήλο των αστυνομικών (και το παράλογο του πράγματος), του απάντησαν ότι επρόκειτο για καταγγελία! Την κοινοποίηση του περιστατικού έκανε ο ίδιος ο συμπολίτης που διαμαρτυρήθηκε και στους αστυνομικούς, με τα σχόλια από κάτω να πνέουν μένεα κατά του υπερβάλλοντα και ανώφελου ζήλου των αστυνομικών οργάνων.

Εξαγριωμένος Βολιώτης: «Ρε ‘σεις πάμε καλά»;
Ένας κάτοικος εξαγριώθηκε με αυτό που έπαθε ο παππούς στο κέντρο της πόλης (σ.σ. Βόλος) και ανέφερε τα εξής σε ανάρτησή του στο Facebook: «Πριν λίγο Ερμού με Αντωνοπούλου καθόταν ένας παππούς άστεγος που έπαιζε φλογέρα και όποιος περνούσε του άφηνε αν ήθελε κάτι για να μπορέσει να φάει κάτι ο άνθρωπος. Έρχονται μια γυναίκα και ένας άντρας αστυνομικοί και τον γράφουν 300 ευρώ πρόστιμο. Τους βλέπω και γυρνάνε τα μάτια μου και τους ρωτάω γιατί τον γράφουν. Δεν τον βλέπουν πώς είναι; Μου απαντά ο άντρας ότι είναι καταγγελία και του λέω ότι αυτό δεν λέει κάτι, γιατί και εγώ μπορώ να καταγγείλω όποιον θέλω. Γυρνάει η γυναίκα με υφάκι και μου λέει μάλλον δεν έχετε καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Της απαντάω και εγώ μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι πάει να πει ανθρωπιά. Ρε τον άστεγο παππού; Ρε ‘σεις πάμε καλά»;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου