Friday, 19 April, 2024

Καταγγελία: Απέβαλε μαθητή επειδή ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ; Δεν είναι έτσι, λέει η καθηγήτρια!

Απίστευτη καταγγελία στις Σέρρες, καθώς μαθητής φέρεται να αποβλήθηκε επειδή ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.
Σε μια καταγγελία προχώρησε το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. Σερρών, Πασχάλης Τόσιος, με ανάρτησή του στο Facebook.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει, ένας μαθητής που φοιτά στο γυμνάσιο της Σκοτούσσας αποβλήθηκε επειδή ζωγράφισε στο μάθημα των καλλιτεχνικών τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.
Η ανάρτησή του
«Μαθητής της β’ γυμνασίου στο μάθημα των καλλιτεχνικών σε εργασία ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο .Σε ερώτηση της καθηγήτριας του γιατί χρωμάτισε τον ήλιο πράσινο ,της απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Αυτή η απάντηση έγινε αφορμή να αποβληθεί από την καθηγήτρια του .Η συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις.
Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο της Σκοτούσσας.
Υ.Γ Φαίνεται πως ήλιος του ΠΑΣΟΚ ακόμη κάποιους τους τρομάζει».

Ο Γυμνασιάρχης στο ethnos.gr: Fake news η αποβολή μαθητή γιατί ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
Η καθηγήτρια θα ακολουθήσει την νομική οδό για την αποκατάσταση της ψευδούς είδησης
Διαφορετική διάσταση για την «αποβολή μαθητή επειδή ζωγράφισε… τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ στο Γυμνάσιο της Σκοτούσσας στο δήμο Ηράκλειας Σερρών δίνει ο Γυμνασιάρχης Βασίλης Εμμανουηλίδης. Όπως εξήγησε ο ίδιος, μιλώντας στο ethnos.gr, ένα μαθητής αποβλήθηκε από το μάθημα για ανάρμοστη συμπεριφορά γιατί έκανε φασαρία. Την ίδια μέρα ένας άλλος μαθητής σε άλλο τμήμα του Γυμνασίου κατά την διάρκεια των καλλιτεχνικών ζωγράφισε τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ.
«Ως όφειλε η καθηγήτρια πήρε την ζωγραφιά του μαθητή γιατί δεν επιτρέπεται να ζωγραφίζουν μέσα στην αίθουσα σύμβολα πολιτικών κομμάτων. Δεν τον απέβαλε ενώ ο μαθητής συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις της. Τα περιστατικά έγιναν σε δύο διαφορετικά τμήματα. Πως συνενώθηκαν, δεν ξέρω τι να πω» είπε στο ethnos.gr ο κ. Εμμανουηλίδης και πρόσθεσε: «Είναι fake news καθαρό. Η καθηγήτρια θα ακολουθήσει τη νομική οδό. Δικαίωμα της είναι φυσικά. Έχει και την έγκριση του προϊσταμένου. Ο κύριος αυτός έχει απασχολήσει και το δήμο και έχει αγωγές και από το δήμο Ηράκλειας».
Το περιστατικό που κάνει το γύρω του διαδικτύου έγινε γνωστό από το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Σερρών, Πασχάλη Τόσιο. «Συνένωσε τις δύο ιστορίες σε μία και είπε ότι o 13χρονος ζωγράφισε τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ, η καθηγήτρια δυσαρεστήθηκε και τον απέβαλε. Αστεία πράγματα» πρόσθεσε ο Γυμνασιάρχης. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου