Tuesday, 16 April, 2024

Καταγγελία για βιασμό εκπαιδευτικού στη Λάρισα: «Άλλες 17 πέρασαν τα ίδια»!

Η εκπαιδευτικός από τη Λάρισα που κατήγγειλε τον βιασμό της τόνισε πως άλλες 17 γυναίκες πέρασαν τα ίδια!
Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της εκπαιδευτικού από τη Λάρισα, η οποία κατήγγειλε ότι τη βίασε προϊστάμενός της και μάλιστα το φόρεμά της φαίνεται πως είναι ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο.
Ανάμεσα στα στοιχεία βρίσκεται και το φόρεμα στο οποίο υπάρχουν ίχνη σπέρματος, το οποίο και θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα (8/11) στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ταυτοποιηθούν τα ίχνη DNA με αυτό του προϊσταμένου της.
Η εκπαιδευτικός που είναι μητέρα δύο παιδιών έχει καταγγείλει πως δυο τους είχαν μεταβεί σε παραλία της Λάρισας μετά τη δουλειά της άτυχης γυναίκας, όταν και ο συνάδελφος της, την κακοποίησε. Το ακόμη πιο σοκαριστικό όμως είναι πως σύμφωνα με την ίδια άλλες 17 γυναίκες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτή από τον συγκεκριμένο συνάδελφό της!
Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Θωμάς Παπαλιάγκας, μιλώντας στο MEGA, επισήμανε πως η πελάτισσα του, πριν το περιστατικό βρισκόταν ήδη ένα χρόνο στη συγκεκριμένη θέση και πως πολλές φορές οι δυο τους ή μαζί με άλλους συναδέλφους είχαν βγει για φαγητό και είχαν κοινωνικές και συναδελφικές σχέσεις. Όπως αναφέρει, το περιστατικό έλαβε χώρα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και στη παραλία όπου είχαν κανονίσει να βγουν για βόλτα ήταν σχεδόν ερημική. Διαβάστε εδώ περισσότερα 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου