Tuesday, 16 April, 2024

Καταγγελία 63 μέρες μετά το δυστύχημα των Τεμπών: Μηχανοδηγός αρνήθηκε να ξεκινήσει

Καταγγελία 63 μέρες μετά το δυστύχημα των Τεμπών: Μηχανοδηγός αρνήθηκε να ξεκινήσει. Ακυρώθηκε δρομολόγιο

Δύο μήνες από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ η Κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους πολίτες για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου με πόζες του αρμόδιου Υπουργού στο τρένο, μηχανοδηγός αρνήθηκε να ξεκινήσει δρομολόγιο έπειτα από ενημέρωση πως δέκα διαβάσεις ούτε φυλάσσονται αλλά ούτε λειτουργούν τα αυτόματα συστήματα για να κατεβαίνουν οι μπάρες, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκαλύπτει έγγραφο από το Γραφείο Κίνησης του ΟΣΕ που αποστέλλεται για ενημέρωση στους μηχανοδηγούς.

Με σημερινή ημερομηνία, 3 Μαΐου του 2023, το Γραφείο Κίνησης ενημερώνει τον μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας #93652 πως δέκα διαβάσεις ούτε φυλάσσονται αλλά ούτε λειτουργούν τα αυτόματα συστήματα για να κατεβαίνουν οι μπάρες”.

“Για εμάς η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη. Μετά την άρνηση του μηχανοδηγού να ξεκινήσει, το δρομολόγιο ακυρώθηκε κ ο συρμός επιστρέφει στο μηχανοστάσιο. Ας καταλάβουν καλά οι υπεύθυνοι ότι δεν θα κάνουμε πίσω. Αγώνας για ασφαλεια στην εργασία κ τις μεταφορές, Αγώνας για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ καθημερινά“.

“Δεν λειτουργεί-δεν φυλάσσεται. 3 Μαΐου 2023. 63 μέρες μετά τα Τέμπη. Αυτοί είναι. Κροκοδείλια δάκρυα, επικοινωνιακά σώου κ στείλε τον λογαριασμό στους εργαζόμενους“. δείτε εδώ

Πηγή: www.rosa.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου