Tuesday, 23 April, 2024

Καταδίωξε τσιγγάνους που «άνοιξαν» την αποθήκη του και τους παρέδωσε στην αστυνομία

Δεν δίστασε ούτε στιγμή, όταν αντιλήφθηκε ότι κλέφτες είχαν «χτυπήσει» στην αποθήκη του σπιτιού του. Τους καταδίωξε με το αυτοκίνητό του, κατάφερε

να τους φθάσει και να τους κλείσει τον δρόμο, ακινητοποιώντας τους στο δρόμο μέχρι που συνελήφθησαν από αστυνομικούς.
Το συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο (10-09-2022) το απόγευμα, στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου. Δύο Ρομά ηλικίας 23 και 47 ετών αντίστοιχα, φαίνεται ότι είχαν βάλει στο «μάτι» την αποθήκη του 52χρονου από τη Νέα Αγχίαλο. Η λεία τους ήταν σίδερα και μεταλλικά αντικείμενα που προφανώς προόριζαν για ανακύκλωση.
Πήγαν με ΙΧ φορτηγό στην αποθήκη που διατηρεί ο 52χρονος σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του και φόρτωσαν ό,τι υπήρχε σε σίδερο και μεταλλικό αντικείμενο. Ομως κατά την αποχώρησή τους έγιναν αντιληπτοί από τον 52χρονο, ο οποίος δεν το σκέφτηκε.
Ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα ο ίδιος ξεκίνησε την καταδίωξη των κλεφτών του. Κατάφερε να μπει στην πορεία τους και να τους κλείσει τον δρόμο. Το ΙΧ φορτηγό των Ρομά έπεσε πάνω στο ΙΧΕ του 52χρονου και οι δύο δράστες ακινητοποιήθηκαν.
Στο μεταξύ, κατέφθασαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο δράστες επ’ αυτοφώρω. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου, όπου τους απευθύνθηκαν κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης περιουσίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου