Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κατηγορούμενος με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Φεριώτης κτηνοτρόφος

Κατηγορούμενος με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Φεριώτης κτηνοτρόφος
Το πρωτόγνωρο συμβάν που συνέβη πριν τρεις μέρες το απόγευμα στον κάμπο των Φερών, κοντά στο Δέλτα του Έβρου προκάλεσε έκπληξη αρνητική.

Καθώς ο νεαρός κτηνοτρόφος μετά από την συμπλοκή του με τους 8 Τούρκους πολίτες βρέθηκε να φέρει βαριές σωματικές κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια από την συμπλοκή, ενώ έπαθε και ρήξη τένοντα του χεριού.

Από την άλλη πλευρά ο ίδιος κατηγορείται με τον αντιρατσιστικό νόμο και συγκεκριμένα δέχτηκε την κατηγορία της “παράνομης σωματικής βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά”. Οι 8 Τούρκοι πολίτες που του επιτέθηκαν του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα για τα οποία και κατηγορούνται όπως και για παράνομη είσοδο στην χώρα. Η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020. Ο νεαρός κτηνοτρόφος ενδέχεται να δεχθεί βαριά κατηγορία διότι με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο η ποινή πολλαπλασιάζεται με βάση τα άτομα που στράφηκε εναντίον τους. Άρα σημαντικό ρόλο παίζει ο αριθμός των ατόμων που στάθηκε εναντίον τους. Ο ίδιος θέλησε να βοηθήσει την Ελληνική Αστυνομία, για τον λόγο αυτό και ενεπλάκει σε αυτήν την συμπλοκή και πιθανόν θα βρεθεί ο ίδιος περισσότερος μπλεγμένος.

Είναι συχνά τα φαινόμενα Τούρκων πολιτών που ζητούν πολιτικό άσυλο, και να εντοπίζονται σε περιοχές του Έβρου.

evros.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου