Thursday, 28 March, 2024

Κερατέα: Νεκρός 24χρονος οδηγός που έπεσε σε γκρεμό

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κερατέα, καθώς αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 24χρονος.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός που είχε πέσει με το ΙΧ του σε γκρεμό στην Κερατέα λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας.
Ο άτυχος 24χρονος δεν κατάφερε να επιζήσει της πτώσης και κατέληξε στα τραύματά του.
Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και η O.O.E.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.
Το όχημα έχει πέσει σε 70 μέτρα βάθος, στα μισά περίπου του γκρεμού, και γι’ αυτό το λόγο κινητοποιήθηκε η ΕΜΑΚ, καθώς η Πυροσβεστική δεν μπορούσε να φτάσει στο σημείο.
Αιωρούνταν στον γκρεμό
Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, επισήμανε ότι το όχημα αιωρούνταν πάνω από τον γκρεμό.
«Το όχημα αιωρείται στον γκρεμό. Έχει εντοπιστεί εντός του ένα άτομο το οποίο είναι πιθανόν χωρίς τις αισθήσεις του».
Ο κ. Βαθρακογιάννης επισήμανε ότι στόχος της επιχείρησης διάσωσης ήταν, αφού πρώτα σταθεροποιούνταν το όχημα, να κοβόταν στη μέση προκειμένου οι διασώστες να μπορούσαν να ανασύρουν τον 24χρονο.
Σημειώνεται ότι δεν υπήρχε δεύτερο άτομο στο όχημα ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του νεαρού τον έψαχνε από το πρωί της Πέμπτης, καθώς είχαν χάσει κάθε επικοινωνία μαζί του. Την έρευνα έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου