Thursday, 28 March, 2024

Κιλκίς: Χτύπησε και λήστεψε έγκυο – Η γυναίκα έχασε το μωρό

Με σωματική βία σε βάρος της εγκύου αφαίρεσε από την κατοχή της χρηματικό ποσό προκαλώντας διακοπή της κύησής της

Συνελήφθησαν χθες (1 Αυγούστου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 4 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ένας από τους αλλοδαπούς συνελήφθη επιπλέον για τα αδικήματα της ληστείας, της σωματικής βλάβης και της διακοπής κύησης σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το απόγευμα προς το βράδυ της 31ης Ιουλίου 2022 σε περιοχή του Κιλκίς, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, μετέφεραν εγκυμονούσα γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους, καθώς και ένα ακόμη συγγενικό τους πρόσωπο, με σκοπό τη μη νόμιμη έξοδό τους από τη χώρα. Στη συνέχεια, ο ένας από τους αλλοδαπούς που μετέφεραν την οικογένεια, επιτέθηκε και τραυμάτισε με σωματική βία την εγκυμονούσα γυναίκα, αφαιρώντας της χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ. Επίσης τραυμάτισε ένα ανήλικο παιδί της που επιχείρησε να τη βοηθήσει.

Η μητέρα και ο γιος της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε η διακοπή της εγκυμοσύνης της.

Μετά από συντονισμένες έρευνες και αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, εντοπίσθηκαν οι αλλοδαποί και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 250 ευρώ και μικροποσότητα κάνναβης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου