Wednesday, 24 April, 2024

Κινέζοι αλλά και φοροτεχνικοί τηλεστάρ έκαναν αίτηση για τη θέση της Σαββαΐδου στη ΓΓΔΕ

Βροχή, και όχι μόνο από την Ελλάδα, έπεσαν οι αιτήσεις στο διεθνή διαγωνισμό για τη θέση που μέχρι πρότινος κατείχε η Κατερίνα Σαββαΐδου, δηλαδή αυτή του Γενικού Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΥΠΟΙΚ ανάμεσα στις αιτήσεις που υπεβλήθησαν βρίσκονταν αυτές 2 Κινέζων, οι οποίες, όμως, δεν αναμένεται να έχουν καμία τύχη αφού με βάση «τα ψιλά γράμματα» της πρόσκλησης (όπου ορίζεται ότι ο υποψήφιος πρέπει να πληροί τα κριτήρια πρόσληψης σύμφωνα με τον ελληνικό δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα κλπ) τελικά θα επιλεγεί άτομο με ελληνική υπηκοότητα.

Πέραν αυτών, αιτήσεις κατέθεσαν Ελληνες του εξωτερικού, αλλά και Ελληνες κάτοικοι της χώρας, ανάμεσα στους οποίους εφοριακοί υπάλληλοι αλλά και γνωστοί από τα τηλεοπτικά παράθυρα λογιστές-φοροτεχνικοί.

Τις υποψηφιότητες θα κρίνει πενταμελής Επιτροπή, η οποία θα καλέσει τους επικρατέστερους για συνέντευξη και θα καταλήξει σε μια μικρή λίστα από την οποία την τελική επιλογή για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων θα κάνει ο ΥΠΟΙΚ Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Πηγή:  iefimerida.gr

Κινέζοι αλλά και φοροτεχνικοί τηλεστάρ έκαναν αίτηση για τη θέση της Σαββαΐδου στη ΓΓΔΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου