Wednesday, 24 April, 2024

Κλέφτης για… κλάματα! Του έπεσε το κινητό, πήγε να το δηλώσει στην Αστυνομία και συνελήφθη!

Με… καταδρομικό έρπειν έφτασε στο ταμείο ο κλέφτης που μετά τη διάρρηξη σε ψιλικατζίδικο του έπεσε το κινητό και πήγε στην Ελληνική Αστυνομία για να το δηλώσει.

Σε βίντεο ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας καταγράφονται οι κινήσεις του διαρρήκτη, ο οποίος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης παραβίασε το παράθυρο του καταστήματος, πιθανότατα με τη βοήθεια συνεργού. Με έρπειν φτάνει στο ταμείο και το αδειάζει, αποσπώντας το χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια πλησιάζει τα ράφια και ξαφρίζει καπνικά προϊόντα, τα οποία τοποθετεί σε μια σακούλα που κρατά στα χέρια του. Λεπτά αργότερα εξαφανίζεται από το σημείο με συνολική λεία 4.000 ευρώ.

Του έπεσε το κινητό και το δήλωσε στην ΕΛΑΣ!

Για κακή του τύχη ο διαρρήκτης γίνεται αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος παρακολουθεί τις κάμερες από το κλειστό κύκλωμα, τρέχει στο κατάστημα και τον παίρνει στο κατόπι. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο κλέφτης έριξε στον δρόμο τα κλοπιμαία και μαζί το κινητό του τηλέφωνο! Αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο ιδιοκτήτης εντόπισε το κινητό του κακοποιού το οποίο το παρέδωσε στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς μαζί με τα κλοπιμαία ως αποδεικτικά στοιχεία της παραβίασης του καταστήματος. Ο διαρρήκτης μάλιστα, αφού αντιλήφθηκε ότι του έπεσε το κινητό, καλούσε στον αριθμό του στην προσπάθειά του να το εντοπίσει. Τελικά πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την… απώλειά του, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψή του για την αξιόποινη πράξη… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου