Thursday, 25 April, 2024

Κλειστά τα βενζινάδικα την Κυριακή, ακινητοποίηση φορτηγών από ιδιοκτήτες τεσσάρων ομοσπονδιών έως μεσάνυχτα Κυριακής

Σε έκτακτη συνεδρίαση, το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Οι πρατηριούχοι σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους ότι «πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος, κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου «λερναίας ύδρας» που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρησή του σε λειτουργία».

Στο μεταξύ την ακινητοποίηση των φορτηγών τους από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής αποφάσισαν οι ομοσπονδίες «Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών», «Ομοσπονδία του Νόμου 1073/80 Π.Ο.Ε.Μ.Ι.Φ.Α», «Ομοσπονδία Θεσσαλίας Κεντρικής Στερεάς και Δυτ. Μακεδονίας» και η «Ομοσπονδία του νόμου 531/70», αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Αποφάσισαν επίσης, την συμμετοχή των Ιδιοκτητών Φ.Δ.Χ., στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 10/5/2016 και ώρα 10:00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος, μαζί με τους υπόλοιπους ελεύθερους επαγγελματίες. Εντός του Σαββατοκύριακου, της 48ωρης ακινητοποίησης του Κλάδου και ανάλογα με τις εξελίξεις, θα αποφασιστούν οι επόμενες αντιδράσεις κατά του ασφαλιστικού.

Κλειστά τα βενζινάδικα την Κυριακή, ακινητοποίηση φορτηγών από ιδιοκτήτες τεσσάρων ομοσπονδιών έως μεσάνυχτα Κυριακής

 

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου