Thursday, 28 March, 2024

Κλώτσησε γάτα και γελούσε! Κοινοποίησε μόνος το «κατόρθωμά» του! (vid)

Ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε την πράξη του λέγοντας ότι «κάναμε μια μ@@@»

Συγγνώμη για την πράξη του ζήτησε ο άντρας που κακοποίησε γατάκι σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media για το ανεκδιήγητο βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος στoν προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο νεαρός δημοσίευσε βίντεο με τον ίδιο να ξεσπά από την έκταση που έχει πάρει το στιγμιότυπο με τον ίδιο να κλωτσάει γατάκι αφού πρώτα του κερδίζει την εμπιστοσύνη δελεάζοντας το με φαγητό. «Σιγά που σκοτώσαμε το γατί ρε μ@@@», λέει ο άντρας που κακοποίησε τη γάτα στην ψαροταβέρνα ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την πράξη του. «Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», λέει σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα σε μία προσπάθεια να πείσει ότι είναι φιλόζωος και όχι κακοποιητής ζώων όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τι λέει η ιδιοκτήτρια της ψαροταβέρνας

Σοκαρισμένοι οι ιδιοκτήτες της οικογενειακής ταβέρνας «Στέλλα» στην Αιδηψό παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τα όσα συνέβησαν χθες το μεσημέρι στην επιχείρηση τους με την παρέα των νεαρών να καταγράφει σε βίντεο την κακοποίηση της αδέσποτης γάτας τους. Όπως αναφέρει στο protothema.gr η σύζυγος του ιδιοκτήτη που αποδοκιμάζει την αποτρόπαια πράξη κανένας τους δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, καθώς χθες Κυριακή το μαγαζί εξυπηρέτησε πολλές παρέες: «Κάτω από το ντεκ με τα τραπέζια που έχουμε στήσει βρίσκεται η θάλασσα, ωστόσο τα νερά κινούνται ανάλογα, κάθε 12ώρες, όπως συμβαίνει με τα ρεύματα του Ευρίπου. Κρίμα γιατί το παιδί αυτό φαίνεται να έχει ζώα και να είναι και μέλος φιλοζωικής. Δεν μπορώ να γνωρίζω το μυαλό κάποιων ανθρώπων πόσο μικρό είναι. Το γατάκι είναι καλά στην υγεία του, αυτό έχει σημασία για εμάς. Επίσης θα πω πως κανένας μας δεν πήρε είδηση το παραμικρό. Δεν έπεσε στην αντίληψη μας γιατί δεν δημιούργησαν κάποιο σκηνικό. Πρέπει ο, τι κάνανε να έγινε μεταξύ τους. Δεν τους ξέρουμε και ούτε τους είχαμε ξαναδεί. Είμαστε σοκαρισμένοι και αποδοκιμάζουμε την αποτρόπαια αυτή πράξη». Καλά στην υγεία του το αδέσποτο που κακοποιήθηκε στην Αιδηψό, λέει η φιλοζωική της Εύβοιας «Ο γατάκιας ειναι υγιής και μαζί με τους αγαπημένους του. Τα παιδιά από την ταβέρνα τον έχουν στο μαγαζί κ είναι 1 από τα πολλά γατάκια που φροντίζουν. Δυστυχώς δεν είδαν εχθές το περιστατικό. Παρόλα αυτά το γατάκι είναι καλά», αναφέρει σε ανάρτησή της η φιλοζωική της Εύβοιας.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για την κακοποίηση γάτας σε ψαροταβέρνα της Αιδηψού

Την τιμωρία του ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και με τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα. Ο Υπουργός ανέφερε ότι θα γίνουν όσα προβλέπει ο νόμος για την προστασία των ζώων. Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη. Σημειώνεται ότι ο δράστης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, συνέχισε να είναι προκλητικός, καθώς αναφερόμενος στο περιστατικό, τόνισε αρχικά ότι «έχουν γίνει και χειρότερα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι», ωστόσο στη συνέχεια ανήρτησε φωτογραφίες από τη φιλοζωική του δράση και ζήτησε συγγνώμη. Δελέασε με φαγητό γάτα και την κλώτσησε στη θάλασσα Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το εξοργιστικό βίντεο που δείχνει τον άνδρα να κακοποιεί το άτυχο ζώο. Σε αυτό φαίνεται μια παρέα σε ταβέρνα της Αιδηψού, η οποία δελεάζει με φαγητό γάτα για να έρθει κοντά και στη συνέχεια ένα από τα μέλη της την κλωτσάει στη θάλασσα. Μάλιστα δεν έμειναν εκεί, αφού προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και σε άλλη μια γάτα γελώντας δυνατά. Το ακόμα πιο ντροπιαστικό, είναι πως το βίντεο το ανέβασε ο ίδιος ο δράστης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να δείξει το «κατόρθωμά» του. Η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου, γνωστή για τη φιλοζωική δράση της, αναδημοσίευσε μέσα από τον λογαριασμό της τη φρικαλεότητα του τύπου και της παρέας του δίνοντας ήδη τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μάλιστα, δημοσίευσε σε στόρι και τα προφίλ του τύπου και της παρέας του, που διασκέδαζαν βασανίζοντας τη γάτα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου