Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κοζάνη: Εξαφάνιση 70χρονου. Έφυγε με τον σκύλο του για το νοσοκομείο και δεν επέστρεψε

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Κοζάνης για την εξαφάνιση 70χρονου.

Πρόκειται για τον Περικλή Ταχάτο, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στα Σέρβια, την περασμένη Κυριακή 3 Απριλίου 2022.

Ο ηλικιωμένος αναχώρησε από το σπίτι του το μεσημέρι της Κυριακής με το αυτοκίνητό του μάρκας TOYOTA COROLLA, χρώματος γκρι και με αρ. κυκλοφορίας ΝΙΧ5816 Ι.Χ.Ε και το σκυλάκι του, ένα μικρόσωμο κανελί σκυλάκι που ακούει στο όνομα ΙΟΛΗ, με πιθανό προορισμό το νοσοκομείο της Γ.Ν “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ” στην Πτολεμαΐδα Ωστόσο δεν επέστρεψε στο σπίτι του και έκτοτε αγνοείται. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,76μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε μπουφάν, μπλε αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της Τετάρτης 6 Απριλίου 2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε γνωρίζει πληροφορίες, ας επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου