Thursday, 28 March, 2024

Κολωνός: Ο Μίχος “έδωσε” νέο πρόσωπο στις Αρχές. “Είχε σχέσεις με τη 12χρονη πριν από μένα”

Νέα στοιχεία έχουν τεθεί υπόψη της ανακρίτριας τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, από την πλευρά του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση, έχει υποδειχθεί στην ανάκριση ένα νέο πρόσωπο, έχουν τεθεί στοιχεία ενώπιον της ανακρίτριας για νέο εμπλεκόμενο που δεν έχει συλληφθεί, αλλά ούτε και έχει ακουστεί από τη δημοσιογραφική έρευνα ή από την έρευνα των αρχών.

Σύμφωνα με τον Ηλία Μίχο, πρόκειται για πρόσωπο που συσχετιζόταν με την κοπέλα πριν ο ίδιος αποκτήσει σχέση μαζί της. Ο Μίχος ζητά από την ανακρίτρια να ερευνήσει ενδελεχώς το πρόσωπο αυτό. Ενδεχομένως και ο ίδιος να εξέδιδε και να βίαζε το 12χρονο παιδί στο παρελθόν. Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία, στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 39χρονος, που ασχολείται επαγγελματικά στον τομέα της πληροφορικής, ήρθε αντιμέτωπος με τις δικαστικές Αρχές, καθώς εντοπίστηκαν στην κατοχή του φωτογραφίες του παιδιού τις όποιες είχε λάβει διαδικτυακά.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν μετά την απολογία του ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα 3 φορές το μήνα και επιπλέον της επιβολής χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας την πράξη που του αποδίδεται, ισχυριζόμενος ότι του εστάλησαν φωτογραφίες μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής, από προφίλ με γυναικείο όνομα. Κατά τον ισχυρισμό που φέρεται να προβάλλει ο 39χρονος, επειδή υποψιάστηκε ότι το άτομο δεν ήταν 17 ετών, όπως του είπε, αλλά μικρότερης ηλικίας ζητούσε να αποσαφηνιστεί η ηλικία της και για αυτό ζήτησε τις φωτογραφίες, ώστε να ταυτοποιήσει το πρόσωπο με το οποίο μιλάει και την ηλικία του. Ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχεται ότι έστειλε στην 13χρονη κάποια χρηματικά ποσά που συνολικά φθάνουν τα 140 ευρώ.

Ο 39χρονος είναι ο πρώτος από την ομάδα προσώπων που εντοπίστηκαν να έχουν αγοράσει υλικό του κοριτσιού, που διακινούσε ο Ηλίας Μίχος, που καλούνται σε απολογία για παιδική πορνογραφία από την Ανακρίτρια της υπόθεσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου