Thursday, 25 April, 2024

Κορονοϊός, Ελλάδα: Ακόμη τέσσερις νεκροί – 41χρονος που νοσηλευόταν στην Πάτρα, δεν άντεξε

Τέσσερις ασθενείς με κορονοϊό κατέληξαν τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες.
Το περασμένο 24ωρο σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ θανάτων στη χώρα μας, καθώς κατέληξαν συνολικά 10 ασθενείς.
Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση ανακοίνωσε έξι νεκρούς, ωστόσο ακόμη τέσσερις ασθενείς εξέπνευσαν τις επόμενες ώρες. Στη μακάβρια λίστα έρχονται να προστεθούν ακόμη τέσσερις, με τους νεκρούς να φτάνουν στους 67.
Το «προφίλ» των νεκρών της Παρασκευής
Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, χθες κατέληξε μία 89χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα, που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο. Συγγενικό πρόσωπο της θανούσας έχει, επίσης, βρεθεί θετικό στον ιό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ένας άνδρας 68 ετών που νοσηλευόταν στο Αττικό φέρεται να είναι το δεύτερο θύμα, ενώ το τρίτο είναι μία γυναίκα από την Κοζάνη.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο kozanimedia, ήταν μία 85χρονη γυναίκα από την περιοχή Δαμασκηνιά, η οποία νοσηλευόταν από τις 19 Μαρτίου αλλά δυστυχώς κατέληξε.
Τέλος, ένας 41χρονος άνδρας με σοβαρό υποκείμενο νόσημα κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής.
Ο 41χρονος νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης.
Αρχικά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην αιματολογική κλινική λόγω επιπλοκών στην υγεία του. Οι θεράποντες ιατροί πραγματοποίησαν τις απαραίτητες εξετάσεις και εντοπίστηκε θετικός στο κορονοϊό. Από την ιχνηλάτηση που ακολούθησε εντοπίστηκε θετική η σύζυγός του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου