Thursday, 25 April, 2024

Κίνηση από Έλληνες παίκτες: Μαζεύουν χρήματα για τουλάχιστον μια ΜΕΘ

Μια σπουδαία πρωτοβουλία ξεκίνησαν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές
Το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει σταματήσει λόγω κορονοϊού, όμως οι Έλληνες παίκτες παίζουν μπάλα σε άλλο γήπεδο. Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό ξεκίνησαν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, προκειμένου να ενισχύσουν το σύστημα υγείας στην Ελλάδα που δοκιμάζεται λόγω της πανδημίας.

Οι Έλληνες άσοι επικοινώνησαν με τους αρχηγούς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και με αυτούς των υπόλοιπων ομάδων της Super League, ζητώντας να συγκεντρώσουν ένα ποσό για τη δημιουργία μιας τουλάχιστον ΜΕΘ. Ο λόγος για τους Τζαβέλλα, Μπακασέτα και Σιώπη, που αγωνίζονται στην Αλάνιασπορ, αλλά δεν ξεχνάνε την Ελλάδα.

Το ποσό που ήδη έχει μαζευτεί είναι αρκετά μεγάλο, ενώ οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτή την αξιέπαινη κίνηση είναι ολοένα και περισσότεροι δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στους συμπατριώτες τους σε μία δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Όλες οι ομάδες της Super League είναι ενήμερες για την πρωτοβουλία, ενώ οι ποδοσφαιριστές είναι σε επικοινωνία με το υπουργείο Υγείας προκειμένου να ενημερωθούν για τις ανάγκες του συστήματος δημόσιας υγείας.

onsports

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου