Friday, 29 March, 2024

«Κορονο-πάρτι»: Αρνείται τις κατηγορίες η 24χρονη – «Δείχνει» ως υπεύθυνο έναν Αυστραλό

Ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση για το «πάρτι κορονοϊού» στη Συγγρού αφέθηκε η 24χρονη που φέρεται ως διοργανώτρια.

Η νεαρή, μιλώντας μέσω του δικηγόρου της στον Alpha, αρνείται τις κατηγορίες και «δείχνει» ως υπεύθυνο άλλο πρόσωπο.
«Είπε και το πρόσωπο και το ονοματεπώνυμο του Αυστραλού, έδωσε και το κινητό του τηλέφωνο που είχε την πρωτοβουλία να μετατρέψει τους ενοίκους σε συμμέτοχους ενός πάρτι. Υπάρχει ένα πρόσωπο που φαίνεται ότι κάνει τη ζωή καλύτερη κάποιων γνωστών ποδοσφαιριστών και κάποιων γνωστών μπασκετμπολιστών» αναφέρει συγκεκριμένα ο δικηγόρος της 24χρονης, Αλέξης Κούγιας.
«Είμαι συγκλονισμένη, έχω ήδη πολύ βεβαρυμένη υγεία και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι βρίσκομαι κατηγορούμενη με αυτές τις κατηγορίες. Είμαι υπεύθυνος άνθρωπος, σέβομαι απόλυτα τα μέτρα, τα οποία έχει επιβάλει η κυβέρνηση και στεναχωριέμαι γιατί και εγώ προσωπικά δυσφημίστηκα, αλλά και η οικογένειά μου και το ξενοδοχείο μας», είπε από την πλευρά της η 24χρονη.
Ενώ πρόσθεσε πως: «Δεν γνώριζα κανέναν από όλους αυτούς που ήταν εκεί. Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο Σεμέδο, ο Μπρούνο ή ο Ραντζέλοβιτς. Ούτε γνωρίζω τα ονοματεπώνυμα των κοριτσιών που είχαν φέρει».
Την ίδια ώρα, το «φως» της δημοσιότητας βλέπει βίντεο-«ντοκουμέντο» από πάρτι κατά τη διάρκεια του lockdown.
Οι Αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, εξετάζουν το υλικό προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για εικόνες, μέσα από το πάρτι στο ξενοδοχείο της Συγγρού.
Το βίντεο φαίνεται να το ανέβασε στα social media, μία από τις συμμετέχουσες.

cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου