Thursday, 28 March, 2024

«Κορυφαία ονόματα της Ελλάδας πίσω από τη δολοφονία Καραϊβάζ»

Ο λόγος που εκτέλεσαν τον γνωστό δημοσιογράφο, το μεγάλο… φάουλ που έγινε στις έρευνες της αστυνομίας και ποια η πρόβλεψή του για την έκβαση της υπόθεσης με τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο.

Στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας  (21/2) ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Η Ζήνα Κουτσελίνη τον ρώτησε εάν πιστεύει ότι θα φτάσουν ποτέ στην άκρη του νήματος της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, με εκείνον να απαντάει: «Εύχομαι να φτάσουμε στην άκρη του νήματος. Ο Γιώργος έφυγε από αυτή τη ζωή από το οργανωμένο έγκλημα της χώρας. Η δική μου εκτίμηση είναι αυτή.

Δεν ξύπνησε κάποιος ένα πρωί και είπε “βάζω στόχο τον Καραϊβάζ και τον τελειώνω”. Προφανώς και είχε μπει στη μύτη κάποιων ανθρώπων του υποκόσμου κι έπρεπε γι’ αυτούς να τον βγάλουν από τη μέση. Είναι εύκολο. Υπάρχουν δυσκολίες. Στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος υπάρχουν δυσκολίες γιατί κυριαρχεί η ομερτά. Εύχομαι να βρεθεί άκρη», είπε μεταξύ άλλων.

Κι όταν μιλάω για υπόκοσμο στην Ελλάδα πλέον, μιλάω και για εγκληματίες του λευκού κολάρου. Άνθρωποι που κατέχουν θέσεις εξουσίας και όχι μόνο. Πολιτικής, Οικονομικής, δικαστικής και σε άλλες θέσεις εξουσίας. Ο Γιώργος τους μπήκε στη μύτη με τις έρευνές του και αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μέση»!

Από εκεί και πέρα, μίλησε για τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. για τους δολοφόνους και τόνισε πως δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να επικηρύξουν τους δολοφόνους την επόμενη ημέρα. «Μέγα φάουλ, έπρεπε να το κάνουν μετά από δύο μήνες, εάν δεν είχαν αποτελέσματα. Εκείνη τη στιγμή ακύρωσαν τη δουλειά όλων των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα». Και συνέχισε: «Παραμένει μία υπόθεση ανοικτή, αλλά βλέπω δύσκολη την εξιχνίαση. Αν συμμετέχουν εγκληματίες του λευκού κολάρου, λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν… Δεν ξέρω ποιοι θα μιλήσουν και ποιοι έχουν τη δυνατότητα να εξαφανίσουν στοιχεία, ανθρώπους, ακόμα και τους ίδιους τους δολοφόνους»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου