Thursday, 28 March, 2024

Κρήτη: Βρετανός συνταξιούχος εισαγγελέας ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο σκάφος

Ένας Βρετανός συνταξιούχος εισαγγελέας, ήταν ο άτυχος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός δίπλα στο βυθισμένο σκάφος του,
μέσα στον κόλπο της Σούδας, το πρωί της Κυριακής.

Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση θανάτου του 74χρονου άνδρα ενώ σημειώνεται ότι οι Αρχές έχουν πάρει καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τις δηλώσεις στο Flashnews.gr, του δύτη που ανέσυρε την σορό του άτυχου Βρετανού, δεν βρέθηκαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Ο Βρετανός συνταξιούχος Εισαγγελέας στο επάγγελμα, ζούσε πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε οικογένεια. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες εκτός από το ιστιοπλοϊκό στο οποίο διέμενε κατά καιρούς, διατηρούσε σίγουρα μία κατοικία στην περιοχή του Αποκόρωνα και πιθανόν να έχει ακόμα ένα σπίτι στην ίδια περιοχή.

Μάρτυρες από την περιοχή της Σούδας ανέφεραν ότι στο σκάφος τον επισκεπτόταν διάφορα άτομα και μάλιστα το τελευταίο διάστημα υπήρχε ακόμα ένας άντρας ο οποίος έμενε εκεί. Το σκάφος βρίσκεται πάνω από πέντε χρόνια δεμένο αρόδου σε εκείνο το σημείο, ενώ στο παρελθόν ήταν δεμένο στην προβλήτα του ναυταθλητικού Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βρετανός έβγαλε το σκάφος από την προβλήτα καθώς άγνωστοι είχαν μπει μέσα σε αυτό και το είχαν διαρρήξει πριν από μερικά χρόνια. Επίσης πριν από δύο χρόνια ο άτυχος Βρετανός, είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει το σκάφος και τον είχαν ληστέψει. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα άτομα που είχαν κάνει τη ληστεία, είχαν δέσει τον άτυχο Βρετανό στο σκάφος, με αποτέλεσμα ο ίδιος να παραμένει εκεί για δύο μέρες μέχρι που τον εντόπισαν οι ντόπιοι. Οι ανακριτικές αρχές του λιμεναρχείο Χανίων διερευνούν την υπόθεση ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική έρευνα η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.
Πηγή: flashnews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου