Friday, 29 March, 2024

Κρήτη: Επιτέθηκε στη μητέρα του, την χτύπησε και προσπάθησε να κάψει το σπίτι

Σύμφωνα με τη καταγγελία της μητέρας, ο 27χρονος γιος της την χτύπησε με συνέπεια να της προκαλέσει αιμάτωμα κάτω από το αριστερό μάτι.

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Εκτός από τη γυναίκα στην Ιεράπετρα που κατήγγειλε ότι δέχθηκε χτυπήματα από τον σύντροφό της, μία μητέρα στο Ηράκλειο ξυλοκοπήθηκε στο πρόσωπο από τον ίδιο της τον γιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν σύμφωνα με τη καταγγελία της μητέρας, ο 27χρονος γιος της την χτύπησε στο πρόσωπο με συνέπεια να της προκαλέσει αιμάτωμα κάτω από το αριστερό μάτι. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν έμειναν εκεί καθώς σύμφωνα την καταγγελία, ο νεαρός άνδρας περιέλουσε με βενζίνη την πόρτα του σπιτιού με πρόθεση να βάλει φωτιά στο σπίτι, κάτι που δεν πρόλαβε ευτυχώς να κάνει, ενώ απείλησε την 44χρονη μητέρα του και με αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με το ekriti.gr, στο σημείο κλήθηκαν οι αστυνομικοί από το Α’ ΑΤ Ηρακλείου και συνέλαβαν τον 27χρονο ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου