Friday, 29 March, 2024

Κυκλοφορεί με σουγιάδες και χτυπάει πισώπλατα φοιτήτριες, 52χρονος στον Βόλο

Με κοντάρι μπατανόβουρτσας επιτέθηκε και χτύπησε δυο φοιτήτριες την ώρα που περπατούσαν στον δρόμο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ένας 52χρονος.

Ο άνδρας έκανε βόλτες με το ποδήλατο για να εντοπίσει κάποιο “θύμα” και δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα επιτέθηκε με το κοντάρι της μπατανόβουρτσας σε δύο 22χρονες, που επέστρεφαν σπίτι τους.  Η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Ιωλκού με Ερμού και χτύπησε τα κορίτσια πισώπλατα, στα πλευρά. Στο δικαστήριο δήλωσαν σοκαρισμένες και η μια εκ των δύο ανέφερε πως τον συνάντησε και το πρωί της ίδιας ημέρας.  Την Πέμπτη  το πρωί στην οδό Ανθ. Γαζή στον Βόλο, απείλησε και μια 36χρονη γυναίκα που περπατούσε με τα δύο της παιδιά.

Η 36χρονη μητέρα δύο παιδιών, κατέθεσε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ανθ. Γαζή, στο ύψος της Φιλλελήνων, ο 52χρονος πέρασε με ποδήλατο φώναζε και όταν γύρισε να τον κοιτάξει της είπε «θα σε ξεμαλλιάσω» και την έβρισε.

Η γυναίκα είπε ότι τρόμαξε  και φοβήθηκε μήπως κάνει κακό στα παιδιά της , ενώ φρόντισε να φύγει γρήγορα από την περιοχή.

Ο 52χρονος που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για παρόμοιες επιθέσεις, δήλωσε αλκοολικός, ενώ του επιβλήθηκε χθες ποινή 22 μηνών και πρόστιμο, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος.  Όταν συνελήφθη βρέθηκαν πάνω του τρία μαχαίρια και ένα πτυσσόμενο κοντάρι βαφής. Το ένα μαχαίρι ήταν στρατιωτικού τύπου με λάμα 7 εκ., το δεύτερο 4 εκ. και το άλλο 3 εκ. (σουγιάδες). Ο κατηγορούμενος κατέθεσε υποβασταζόμενος από αστυνομικούς δηλώνοντας πως την προηγούμενη ημέρα του είχαν επιτεθεί τρια άτομα, για αυτό κυκλοφορούσε με το κοντάρι, αλλά δεν θέλησε να καταθέσει καταγγελία στην αστυνομία. Απέδωσε τις πράξεις του στο μεθύσι.

Πηγή: gegonota.news.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου