Saturday, 20 April, 2024

Κυνικός ο δολοφόνος της Ίτον: Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες μου άρεσαν

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα όσα παραδέχθηκε στους ανακριτές ο δράστης της δολοφονίας της βιολόγου στην Κρήτη, της 60χρονης Αμερικανίδας Σούζαν Ιτον.

Ο Γιάννης Παρασκάκης, ο 27χρονος αγρότης που ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την 60χρονη Σούζαν Ιτον, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο είχε επιτεθεί και στο παρελθόν σε γυναίκες. «Εχοντας μικρή ταχύτητα, χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω “πειράξει” με αυτόν το τρόπο πολλές κοπέλες. Ήθελα να τις γνωρίσω. Πολλές φορές κατέβαινα να τους ζητήσω συγγνώμη. Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά», είπε στους ανακριτές, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

«Κάποιες τις χτυπούσα»

Ο Παρασκάκης- την τιμωρία του οποίου ζήτησε και ο πατέρας του, που ζήτησε συγγνώμη για τη δολοφονία της Ιτον- αποκάλυψε: «Συνήθως τις ακολουθούσα με ταχύτητα 10 χλμ. για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα και τις ενοχλούσα με τον τρόπο αυτό. Κάποιες που μου άρεσαν τις χτυπούσα κιόλας. Θυμάμαι πως σε μία ξένη κατέβηκα από το αμάξι και της είπα πως ήμουν αφηρημένος και της ζητούσα συγγνώμη. Προσφέρθηκα να τη βοηθήσω να τη μεταφέρω στο νοσοκομείο. Ήθελα να γνωριστώ μαζί τους». Στην απολογία του, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Παρασκάκης περιέγραψε τον φρικτό τρόπο που βασάνισε την Σούζαν Ιτον, ενώ εκείνη πάλευε για τη ζωή της. «Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές», είπε μεταξύ άλλων στους ανακριτές. «Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα», τους είπε ακόμη, περιγράφοντας τη φρικτή δολοφονία της βιολόγου.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου