Friday, 29 March, 2024

Κως: Γονείς έσπασαν στο ξύλο 35χρονο που πήγε να βιάσει την 13χρονη κόρη τους

Νέες πληροφορίες για την απόπειρα βιασμού 13χρονης μαθήτριας σε σχολικό πάρτι στην Κω βγήκαν στη δημοσιότητα, καθώς μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό

γονείς που βρίσκονταν κοντά στο σημείο εντόπισαν τον 35χρονο κατηγορούμενο και τον ξυλοκόπησαν.

Κάποιοι από τους γονείς που παρευρίσκοντο στην χοροεσπερίδα, άρχισαν να τον αναζητούν και τελικά όταν κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε κοντινή απόσταση, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους.

Ο φερόμενος δράστης επιχείρησε να ξεφύγει, ωστόσο τον κυνήγησαν, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να τον χαστουκίζουν. Κατόπιν, γύρω του συγκεντρώθηκαν κι άλλοι γονείς, αλλά και μαθητές για να μπορέσουν να τον κρατήσουν ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει το περιπολικό και να συλληφθεί.

Σημειώνεται, ότι όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας γυμνασίου σε γνωστό κλαμπ του νησιού. Ο 35χρονος φέρεται εκεί να προσέγγισε μία παρέα τριών κοριτσιών (σ.σ. ηλικίας 13 και 14 ετών) και άρχισε να προβαίνει σε χειρονομίες και σχόλια προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τους. Η 13χρονη κοπέλα βγήκε από το κλαμπ για να πάρει λίγο αέρα, ο 35χρονος την ακολούθησε και την άρπαξε με τα χέρια του τραβώντας την προς το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης μαθήτριας-παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου-την έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματος κι έπεσε πάνω της, κλείνοντας της με το ένα του χέρι το στόμα της για να μην φωνάζει και με το άλλο επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της, προχωρώντας και σε θωπείες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου