Wednesday, 24 April, 2024

Κύκλωμα trafficking: Οι διάλογοι της συμμορίας και η κοπέλα που ήθελαν να σκοτώσουν

Τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ των κατηγορουμένων που αποτελούσαν την συμμορία που εκμεταλλεύονταν παράνομα γυναίκες που έρχονταν

από το εξωτερικό στην χώρα μας, έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. και έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την εξάρθρωση της συμμορίας από τους αστυνομικούς του οργανωμένου εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και είχαν διαπιστώσει ποιος φέρεται να ήταν ο αρχηγός που έδινε όλες τις εντολές, ενημερωνόταν καθημερινά για τα ραντεβού που έκαναν τα κορίτσια και φυσικά για το ταμείο και τις εισπράξεις της εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως όμως προκύπτει από τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες, είχαν φτάσει στο σημείο να λένε ότι δεν θα δίσταζαν να σκοτώσουν μία από τις γυναίκες, που είχε απευθυνθεί σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση και είχε περιγράψει όσα συνέβαιναν στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού. Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι φαίνεται να είχαν ενημερωθεί για την κίνηση αυτή της γυναίκας, υποψιάζονται ότι οι αστυνομικοί έχουν γίνει «σκιά» τους και στις μεταξύ τους συνομιλίες τσεκάρουν τα άτομα που είναι έξω από το ξενοδοχείο.

Ακολουθούν οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

Α. Από εμπρός.

Β. Περίμενε, περίμενε.

Α. Έλα.

Β. Πού γυρνάς ρε;

Α. Βάση, περιμένω Λούνα. Στο ξενοδοχείο είσαι;

Β. Έξω. Τώρα μόλις έφτασα.

Α. Είναι ένας εκεί απέναντι εκεί έξω από το στριπτιζάδικο. Με ένα μπουφάν μαύρο κίτρινο φωσφοριζέ λίγο. Εκεί πέρα στο ξενοδοχείο εκεί που είναι τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Δεν είναι κανένας απέναντι είναι απ’ έξω.

Β. Δεν είναι κανένας εδώ

Α. Έχει φύγει;

Β. Πώς ήταν; Καραφλός; Πώς ήταν;

Α. Όχι, όχι δεν ήταν καραφλός. Γύρω στα 45 έως 50.

Β. Όχι, όχι.

Α. Πρόσεχε, κοίτα άνοιξε τα μάτια σου.

Β. Δεν έχει. Και πριν που ήρθα εγώ δεν ήταν κανένας.

Α. Μας έπρηξε αυτή που… Αυτή θα πρέπει να την σκότωνα με ρε μαλ…α τελείως να την ρίχναμε στη Βαρυμπόμπη.

Β. Τώρα τέλος.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί αναζητούν μία γυναίκα η οποία γνωρίζουν ότι είχε το διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στο κύκλωμα που έχει την έδρα του στο εξωτερικό και στο κύκλωμα που λειτουργούσε στην Ελλάδα με σκοπό να φέρνει τις γυναίκες στη χώρα μας.

Η γυναίκα αυτή αποτελεί ακόμη ένα μυστήριο για τις αρχές καθώς γνωρίζουν μόνο ότι την αποκαλούσαν με το μικρό όνομα « Μαίρη».

cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου