Thursday, 25 April, 2024

Κύπρος: Υπέκυψε ο 23χρονος Μιχάλης ένα χρόνο μετά το τροχαίο

Πάλεψε, έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, μα δεν τα κατάφερε 23χρονος, ο οποίος ένα χρόνο μετά από τροχαίο υπέκυψε στα τραύματά του.
Πρόκειται για τον Μιχάλη Νικολάου από την Παλλουριώτισσα, ο οποίος κρατείτο εδώ και ένα χρόνο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ο άτυχος Μιχάλης έχασε τη μάχη για τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, ντύνοντας στα μαύρα και βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πριν την έλευση του νέου έτους.
Ο 23χρονος μοτοσικλετιστής, το μεσημέρι της 18ης Δεκεμβρίου 2018, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Αγίου Ανδρέου, κατευθυνόμενος προς την οδό Πουλίου και Καποτά, στην Παλλουριώτισσα, Λευκωσία, στη συμβολή με την οδό Κυριάκου Κολοκάση, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος κατευθυνόμενος από την οδό Κυριάκου Κολοκάση, προς την οδό Αγίου Ανδρέου.
Μετά τη σύγκρουση, ο 23χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε κρίσιμα, ενώ κρατείτο στο νοσοκομείο, παλεύοντας να κερδίσει τη μάχη. Πριν από λίγο καιρό, ο 23χρονος είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.
Ωστόσο, ο 23χρονος δεν τα κατάφερε και έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, με το όνομά του να προστίθεται στη μαύρη καταραμένη λίστα των θυμάτων του Μολόχ της ασφάλτου.
reporter.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου